Voditeljka "Slagalice" se obnažila na sceni!

Autor:

Glumica nije dopustila suprugu da prisustvuje premijeri predstave, jer ju je bilo sramota zbog golotinje

17
A- A A+

Glumica i voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković, rekla je da je najveću tremu pred premijerno izvođenje predstave "Seks bomba" imala zbog scene u kojoj je morala da se obnaži, zbog čega je zabranila mužu da dođe na prvo izvođenje.

"Tema predstave 'Seks bomba' je malo pipava, te sam na premijeru zvala mamu i sestru. Međutim, njihove reakcije su bile fenomenalne, pa ću već na sledeće izvođenje zvati i supruga", istakla je ona za "Alo" i objasnila šta je to zbog čega ju je bilo sramota.

"Bilo me je sramota, tim pre što nikad ne nosim dekolte. Zapravo, prvi put sam se obnažila na premijeri, kada sam pred punu salu izašla u kombinezonu, a na svim probama igrala u potkošulji. Međutim, na televiziji sam imala priliku da nosim kratke haljine i, iako sam sramežljiva, nekako sam navikla da mi noge budu otkrivene i sa tom vrstom 'golotinje' nisam imala problem", istakla je Kristina i dodala:

Voditeljka "Slagalice" ima ovo da kaže (FOTO)

"Mislim da golotinja ipak nije bila preterana, tako da sam pozvala supruga na sledeće izvođenje."

U predstavi "Seks bomba", Kristina igra sa koleginicom Marijom Veljković, koja joj je takođe i "partnertka" u vođenju "Slagalice".

Podsetite se šta je Kristina imala da kaže za MONDO TV:

Izvor: YouTube/MONDO portal

Povezano

Sve vesti