"Feminizam može ženu da pretvori u muškarca"

Autor:

Glumac je čestitao ženama juče 8. mart, ali istakao i negativne strane ženske "slobode". Recite nam u anketi da li se slažete sa njim ili ne.

5
A- A A+

  Miloš Biković trenutno vreme provodi u Beograd gde promoviše najnoviji ruski film "Led" u kojem glumi sa svojom devojkom Aglajom Tarasovom.

Pre premijere, glumac se družio sa zaposlenim damama i svim obožavateljkama koje su došle da ga vide, te im je tom prilikom čestitao 8. mart, Dan žena, a za "Kurir" objasnio da ga taj dan podseti da muškarci treba da daju malo slobode ženama...

"Nekako me ovaj praznik podseća da mi muškarci moramo da dopustimo ženama da budu slobodne. Opet, s druge strane, feminizam ima negativne strane i može ženu da pretvori u muškarca. To je veliki gubitak za muško-ženske odnose", smatra glumac.

Pored ove, čudnovate, konstatacije, Biković je podelio i više detalja o novom filmskom projektu gde će glumiti Nikolu Teslu.

"Pripremam veliki film o Nikoli Tesli. Trenutno radimo na scenariju, a njegov život nudi mnogo materijala. Snimaćemo na engleskom, a po žanru će biti naučna fantastika. Pored mene kao Tesle, igraće još tri holivudske zvezde. Trenutno još nemam podelu."

"Mogao bih da nastradam zbog ambicije"

U filmu, kako prenose ruski mediji, Tesla se bori protiv zavojevača iz paralelne realnosti. On uspeva da se prebaci u paralelni svet, po mnogo čemu sličan našem, ali tehnološki na daleko višem nivou. Pronalazač se sreće sa tajnom organizacijom iz paralelne stvarnosti i saznaje da se na našu planetu sprema invazija. Tesla u tom trenutku ulazi u borbu protiv moćnog i opasnog neprijatelja. Reditelj filma je Aleksandar Boguslovski.

Ali, da se vratimo na njegovu izjavu o ženskoj slobodi i feminizmu, imamo dva pitanja za vas:Povezano

Sve vesti