Tumbaković veruje srpskoj Superligi

Autor:

Ljubiša Tumbaković pozvao 27 igrača za prijateljske utakmice Crne Gore sa Kiprom i Turskom, koje će poslužiti kao priprema za Ligu nacija i mečeve sa Srbijom u tom takmičenju. Debitant - Boris Kopitović iz Čukaričkog.

Tumbaković veruje srpskoj Superligi Foto: mondo.me

Selektor reprezentacije Crne Gore, Ljubiša Tumbaković, objavio je spisak igrača za prijateljske mečeve krajem marta sa selekcijama Kipra i Turske, na kojem su četvorica fudbalera iz srpskih klubova, a debitant je Boris Kopitović iz Čukaričkog.

"Imamo spisak igrača koji je selektiran tokom poslednje dve godine. Taj spisak je u jednom momentu bio obimniji da bi ga kasnije sveli na grupu igrača koja je završila ciklus kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Sada pokušavamo da dopunimo taj spisak igračima koji su mladi, interesantni i koji su potencijal za veće domete", rekao je Tumbaković za sajt FSCG.

Za štopera Borisa Kopitovića je rekao da je "interesantan za dalje planove crnogorske reprezentacije".

O prijateljskim utakmicama sa Kiprom i Turskom kaže da će ih Crna Gora iskoristiti kao pripreme za nastupe u Ligi nacija, u kojoj će joj protivnik biti i Srbija.

- SPISAK -

GOLMANI: Mladen Božović (Larisa, Grčka), Milan Mijatović (Budućnost) i Danijel Petković (Lorijen, Francuska).

ODBRANA: Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Filip Stojković (Crvena zvezda, Srbija), Adam Marušić (Lacio, Italija), Žarko Tomašević (Ostende, Belgija), Marko Simić (Pahtakor, Uzbekistan), Emrah Klimenta (Los Anđeles Galaksi, SAD), Nemanja Mijušković (Tosno, Rusija) i Boris Kopitović.(Čukarički, Srbija).

VEZNI RED: Marko Janković (Partizan, Srbija), Nikola Vukčević (Braga, Portugal), Elsad Zverotić (Sion, Švajcarska), Aleksandar Šćekić (Genčelbirigli, Turska), Marko Vešović (Legija, Poljska), Nebojša Kosović (Partizan, Srbija), Mirko Ivanić (BATE Borisov, Bjelorusija), Damir Kojašević (Šahtjor Karagandi, Kazahstan), Vladimir Jovović (Jablonec, Češka), Sead Hakšabanović (Vest Hem, Engleska), Aleksandar Boljević (Vasland Beveren, Belgija) i Marko Bakić (Belenenseš, Portugal).

NAPADAČI: Stevan Jovetić (Monako, Francuska), Fatos Bećiraj (Mehelen, Belgija), Stefan Mugoša (Inčon junajted, Južna Koreja) i Luka Đorđević (Arsenal Tula, Rusija).

Povezano

Sve vesti