Donald za MONDO: Dobro sam

Autor:

Fudbaler Zvezde potvrdio da je imao zdravstvene probleme, ali da je otpušten iz bolnice i da će neko vreme biti van terena

41
A- A A+
Mičel Donald Foto: MN Press

Mičel Donald iznenada je primljen u bolnicu jer mu je pozlilo kod kuće.

"Sportski žurnal" je preeo da mu je ukazana hitna medicinska pomoć, a potom je primljen u Klinički centar Srbije gde su mu odrađeni kardiološki pregledi.

Kapiten Crvene zvezde poručio je za MONDO da se oseća dobro i da će se uskoro vratiti kući.

"Dobro sam, ništa strašno se nije dogodilo. U bolnici sam na ispitivanjima, sve je u redu i uskoro ću otići kući. Brzo ću početi da treniram i biću tu za proslavu titule", rekao nam je dobro raspoloženi Donald.

ZVEZDA: DONALD SE OSEĆA DOBRO

Fudbalski klub Crvena zvezda objavio je da je kapiten Mičel Donald imao preventivna kardiološka ispitavanja na Kliničkom centru i da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi.

"Povodom informacija koje su se pojavile u vezi zdravstvenog stanja našeg prvotimca Mičela Donalda, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da se Donald oseća dobro, da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi, već da je reč o preventivnim ispitivanjima. Očekujemo da Donald bude uskoro otpušten sa ispitivanja, a prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima", navodi se u saopštenju kluba.


Povezano

Sve vesti