OPREZ sa volanom zbog mogućih pljuskova

Vozače očekuje i radovi na mnogim putevima u Srbiji

0
A- A A+
kiša Foto: Dušan Volaš, mondo.ba

Česte promene vremena koje su uobičajene za poslednje dane zime, sa mogućim povremeno jačim pljuskovima koji u pojedinim krajevima mogu biti praćeni grmljavinom, vozačima mogu doneti nešto usporeniju vožnju zbog vode na kolovozu, ali i smanjene vidljivosti.

Na dobru prohodnost vozači mogu računati na autoputevima, kao i putevima prvog i drugog reda u Srbiji, ali sa mogućom povremenom usporenom vožnjom zbog aktuelnih radova.

Zbog rušenja kamenog potpornog zida na putu između Medveđe i Lebana, saobraćaj se odvija usporeno, naizmeničnim propuštanjem vozila.

Nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima, kao ni na naplatnim rampama.

Radovi na putevima

Radi se nekoliko deonica na autoputu kroz Beograd.

Zbog zamene ograde od 7 do 18 časova obustavljen je saobraćaj u zaustavnoj traci u smeru od Sava Centra ka Tošinom Bunaru.

Od petlje "Dušanovac" do petlje "Lasta", u smeru ka Nišu, do 22 marta, od 9 do 15 časova, radi se na poboljšanju javnog osvetljenja. Radovi se izvode u pokretu, uz privremeno zatvaranje krajnje leve, preticajne saobraćajne trake.

Izvor: YouTube/Auto-moto savez Srbije AMSS

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta automobila, automobilske tehnike, saveta, saobraćaja… pratite u rubrici MONDO Auto, kao i na našoj Facebook stranici – MONDO Automobili.

Povezano

Sve vesti