"Lara Kroft NEMA grudi!"

Autor:

I, eto ga - komentar koji su svi čekali!

Švedska glumica Alisija Vikander "nasledila" je Anđelinu Džoli u ulozi Lare Kroft. Film je dobio odlične kritike, svi su oduševljeni "novom Larom", ali se ipak sa setom prisećaju Anđeline Džoli...

Oskarovka u vrućim scenama! (FOTO, VIDEO)

Ne, ne zbog glume, nego GRUDI!

Svi koji vole igricu, znaju kako Lara izgleda. Svi koji su gledali Anđelinu u ovoj ulozi videli su i kako "Anđelina izgleda"... a onda se pojavila Vikanderova.

"Da li ja moram da budem taj se*onja koji će reći da su joj grudi premale da igra Laru Kroft? Da li ja moram da budem taj tip? Jedini koji će to je*eno reći?! Izgleda da moram", napisao je tviteraš @amazingatheist i izazvao lavinu istih i sličnih komentara!

Ipak, bilo je i onih koji su stali u odbranu glavne glumice i poručili mu "ti si dovoljno velika s..., pa je sad sve u redu".

Da joj "nešto nedostaje" zna i glavna glumica, koja je u jednom ranijem intervjuu rekla:"Moje grudi nisu tako čvrste kao kod prve Lare Kroft! Oduvek sam znala kako ću da je igram, još kad sam imala deset godina, znala sam sve o tom liku. Ali moje grudi ne stoje tako kao njene".

Povezano

Sve vesti