Opomena za Marka Đurišića

Autor:

Poslaniku SDS Marku Đurišiću danas je izrečena opomena zbog narušavanja dostojanstva Narodne skupštine.

1
A- A A+


Đurišić se javio za reč nakon što su poslanici završili sa postavljanjem pitanja i prešli na raspravu o amandmanima na Predlog zakona o strancima i rekao da se nada da će "žiri u sastavu Nebojša iz Beograda sa saradnicima imati razumevanja za poslanike koji su juče pokušavali da ostave dobar utisak"

"Nadam se da će razumeti njihovu tremu i zalaganje jer takmičenje u poltronstvu je nešto novo za njih. Razumem da Nebojša iz Beograda ima veliko iskustvo u tome...", rekao je Đurišić, kritikujući to što su poslanici većine podneli preko 350 amandmana na Predlog zakona o strancima.

Pošto mu je predsedavajući Veroljub Arsić isključio mikrofon i pozvao ga da se sa poštovanjem obraća kolegama i ministrima, Đurišić je dobacio da on govori o "Nebojši iz Beograda koji se javio na telefon".

Arsić mu je poručio da nije u temi i da govori o nekim ljudima o kojima niko ništa ne zna, pošto, kako sam kaže, ne misli na ministra.

"Eto, to je prilika da ministar otkrije ko je Nebojša iz Beograda i ko su fantomi iz Savamale", rekao je Đurišić.

Arsić je pozvao Đurišića da govori o amandmanu, a pošto je poslanik SDS nastavio da priča o "žiriju", predsedavajući mu je izrekao opomenu.

Povezano

Sve vesti