Oduvaću i Seku, i sve ostale!

Autor:

Pevačica kod Amidžića radila sklekove i pričala o odnosu u kojem "prijateljstva nema, ali tu je Bog..."

Pevačica Dara Bubamara zakazala je za april koncert u Štark Areni, baš kao i Seka Aleksić, i navodno su dve pevačice zbog toga zaratile! Dara je optužila Seku da je sačekala da čuje datum njenog koncerta (21. april), i onda zakazala svoj za nedelju dana ranije, 14. aprila.

Seka je u januaru Ognjenu Amidžiću rekla da misli da je "nenormalno" da se neko ljuti zbog zakazivanja koncerta u istoj dvorani, a evo šta kaže Dara.

"Nebitno je sada u kakvim smo mi odnosima… Čujem sa njene, njihove strane, da kažu da smo se mi kao dogovorili oko datuma koncerata. Ne može da bude dogovor kada neko zna kada je tvoj koncert, i onda zakaže svoj sedam dana ranije. Ja joj želim sreću, ali nema tu prijateljstva, svako radi sebi i svako odgovara za svoje postupke," rekla je ona. Ognjen je probao ponovo da pita kakav je sada njihov odnos.

"Ma, to je pitanje za nju. Mene je to tada pogodilo, jer smo bile u dobrim odnosima. Želim samo da oduvam sve! Ljudi znaju da sam ja poštena i kolegijalna, da sve radim sama i ulažem sama, da nemam podršku… Ja neprijatelju ne bih uradila ono što je ona meni. Iskreno, prvi je put da o tome pričam, ali ima Boga," rekla je ona.

"U koncert sam uložila 100.000 evra, ali neukusno je da pričamo o parama. Obećavam spektakl kakav nikada niste videli, ne mogu da dočekam da pokidam. Imaću jednog gosta koji je - ludilo," rekla je ona.


Dara je učestvovala i u igri istine, u kojoj je morala ili iskreno da odgovori na intimno pitanje, ili da radi sklekove. Na pitanje da li je ikada bila sa tamnoputim muškarcem, Dara je odgovorila "ne, ne daj Bože", a pitanje o najdužem intimnom odnosu "prebrinula" je uradivši pet sklekova pred kamerama.

Povezano

Sve vesti