Nasilna glumica ide u zatvor?

Autor:

Pokušala dečku da odgrize nos, pretila policiji da će pucati!

Nekadašnja zvezda serije "Melrouz plejs" možda će završiti u zatvoru.

Heder Loklir zvanično je optužena po četiri tačke optužnice zbog incidenta koji se dogodio pre tri nedelje u njenoj kući u Venturi, u američkoj državi Kaliforniji.

Loklirova je bila pod dejstvom alkohola kada je počela da krvnički tuče svog dečka, kojem je odgrizla i komad nosa, a zatim pretila policiji da će pucati na njih. Glumica ima dozvolu za nošenje oružja i poseduje pištolj, koji još uvek nije pronađen.

Dinastija - serija koju smo voleli

Iako je tukla svog partnera Krisa Hajsera i ujela ga za nos, on je odabrao da je ne goni krivično, već će to učiniti samo policija.

Zvezde serija "Dinastija" i "Melrouz plejs" proteklih godina imaju sve učestalije probleme sa zakonom. Prošle godine, objavljena je vest da je legendarna glumica Linda Evans, odnosno Kristl Karington iz "Dinastije", koja je bila tetka Semi Džo, uhapšena sa nedozvoljenim supstancama. Njoj je sada 80 godina!

Zanimljivo, u istom danu dve zvezde iz serije "Melrouz plejs" optužene su za nasilje. Njena koleginica, Džejmi Luner je optužena za seksualno zlostavljanje maloletnika! O tome više pročitajte OVDE

Tagovi:

Povezano

Sve vesti