"Zapostavila sam karijeru zbog deteta"

Autor:

Čuvena Rosa iz filma "Montevideo, bog te video" kaže da se ne kaje što je u zenitu popularnosti odbijala uloge zbog sina Maksima, ali da je sada vreme za "njenih pet minuta"!

11
A- A A+

Glumica Danina Jeftić koja se proslavila ulogom Rose u ostvarenju Dragana Bjelogrlića, priznaje da se ne kaje zbog svoje odluke da u jeku popularnosti, ode u Australiju s mužem Aleksandrom Kukanjcem i rodi sina Maksima.

Ženska lepota se meri od 0 do Danina Jeftić

Nakon razvoda od Kukanjca, Dafina se vratila u Srbiju i počela da igra u pozorištu, ali i da priželjkuje nove angažmane na filmu.

"Uvek sam bila ambiciozna i svakoj ulozi sam se maksimalno dala. Međutim, posle 'Montevidea', ostala sam u drugom stanju, preselila se u Australiju, rodila Maksima i karijeru stavila u drugi plan. Desila mi se najlepša uloga u životu, pa sam odbila mnoge uloge  i tako zapostavila posao", rekla je Danina za "Informer".

Ona kaže da je ne zanima da li je to minus u njenoj karijeri, jer je joj je bilo najvažnije da se ostvari kao majka.

"Maksim sada ima pet godina i vraćam se pozorištu, a nadam se i novim ulogama na televiziji i filmu. Volela bih da se na film vratim nekom kvalitetnom i zahtevnom ulogom. Treba mi izazov", smatra Jeftićeva.

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti