"Uzmi račun": Em novi stan, em Ivica Kralj FOTO

Dobitnik stana u drugom izvlačenju u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" Uroš Protić je obišao svoj novi stan u naselju Braća Jerković.

1
A- A A+

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević i dobitnik glavne nagrade iz Arilja potpisali su prethodno ugovor o dodeli stana.

Đorđević je u Vladi Srbije uručio ključeve dvosobnog stana u naselju "Braće Jerković" u Beogradu i tom prilikom čestitao dobitniku na nagradi. Odmah potom - srećni dobitnik je obišao stan.

Urošu su priredili iznenađenje i tek što je sa devojkom došao da vidi stan, neko mu je zvonio na vrata, mislio je da je greška, ali to je bio naš proslavljeni golman Ivica Kralj, koji je Uroševu kovertu izvukao.

Kralj je na poklon doneo potpisanu loptu, a oduševljeni Uroš je rekao da su Kralja njegov brat i on oduvek voleli i gledali i da su "znali da je kralj, ali sada ga obožavaju".

Srećni dobitnik kaže da je prezadovoljan, da sigurno zadržava stan, da se takva šansa ne propušta i da se nada da će to značiti njegov povratak u Beograd, grad u kome je rođen i gde je završio studije.

Uroš sada živi u Arilju.

"Eto, nakon par godina opet, na najlepši mogući način ukazuje mi se šansa da se vratim u ovaj grad, u kome sam rođen. Predivno je, jedinstveno. Po struci sam industrijski dizajner i trenutno sam bez posla. Evo, prvi uslov se stekao iznenada ovom igrom, još da se nađe posao u sferi i zaokružio sam celu priču", kaže Protić.

Naš proslavljeni golman Ivica Kralj rekao je da nema većeg zadovoljstva, nego kada ima priliku da usreći nekoga, da je on učinio "tu malu stvar" i izvukao Uroša i da sada, kada ga je upoznao, zadovoljstvo mu je još veće.

"Niko od nas, kada igra neku igru, ne nada se da može da dobije, vidite sami da je sve moguće, akcija je dobra, pokazalo se to i sa više od tri miliona koverata na izvlačenju, vlada je napravila dobar potez, jednostavno treba poštovati zakon i igrati nagradnu igru", rekao je Ivica Kralj.

Ministar Đorđević je pozvao građane da učestvuju u nagradnoj igri i dodao da će Vlada Srbije raditi na tome da taj novac maksimalno transparentno utroše i da građani vide na koji način imaju koristi od svega. 

"Najbolja potvrda da dobro radimo posao je jer je sad u Arilju opšta pomama za slanjem fiskalnih računa i želim da pozovem građanine da naprave takvu akciju sa fiskalnim računi u celoj Srbiji, jer će to doprineti boljem životu svih građana", kazao je Đorđević.

Ovo je drugi izvučeni dobitnik stana u Beogradu. Prvi je dobila žena iz Zemuna.

"Uzmi račun i pobedi": Evo ko su srećni dobitnici

Evo kako izgleda stan iz igre "Uzmi račun" (FOTO)

Tagovi:

Povezano

Sve vesti