Vučić: Sledeći izbori 2020., i opet će da izgube!

Autor:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su sledeći parlamentarni izbori 2020, a 2022. predsednički i novi beogradski, uz poruku da se opoziciji, učestvovao on ili ne na tim izborima, "isto piše":


"Biće poraženi ubedljivo", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara o eventualnim parlamentarnim izborima.

Istakao je da se SNS ne rukovodi stranačkim interesima, što se, kaže, videlo i sa beogradskim izborima, dok neki, kako je primetio, sa koliko god i kako god da izgube oni bi da izgube ponovo i to još gore i sa većom razlikom, a možda do 2020 godine skupe zajedno 20 odsto glasova.

Rekao je da za parlamentarnim izborima nema potrebe, da se SNS ne vodi stranačkim interesima, a da je opozicija htela da im puna kasa Beograda padne u ruke, dok ih drugi rezultati izbora u druguim mestima i ne interesuju.

U medijima je poslednjih dana ponovo pokrenuta tema vanrednih parlamentarnih izbora, a i pojedini funkcioneri SNS izjasnili su se da su za izbore:

Mogući i vanredni parlamentarni izbori?!


Predsednik Srbije je u Zrenjaninu, gde se sastao sa predstavnicima kompanije "Essex Europe" u Gradskoj upravi Zrenjanina, a nakon toga je prisustvovao polaganju kamena temeljca za fabriku te kompanije. "Essex Europe", sa sedištem u Francuskoj, je evropska podružnica kompanije "Superior Essex" iz Sjedinjenih Američkih Država i vodeći je dobavljač žice za proizvodnju transformatora, motora i generatora.

Povezano

Sve vesti