E, ovo su beskrajno duge noge! (FOTO)

Autor:

Često koristimo frazu da neko ima "beskrajno duge noge", ali ova lepotica je "obrnula igricu"!

11
A- A A+

Švedska bodibilderka danas je popularna zbog veooooma dugih nogu - ali nije uvek bilo tako!

Ija Ostergren na Instagramu ima više od 150.000 pratilaca, koji je prate mahom zbog toga što je zgodna i ima veoma duge noge.

Tačnije, njene noge su duge čitav metar i sigurni smo da joj na njima zavide i najpoznatije manekenke.

Kako da pripremite svoje noge za minić i šorts

Zgodna plavuša za kojom danas uzdišu mnogi, nekada je upravo zbog svog izgleda i visine bila predmet nemilosrdnog zadirkivanja u školi. Zbog toga je, kaže, bila depresivna.

U detinjstvu su je nazivali ružnim pačetom, prozivali je zbog visine, a onda je 2013. odlučila da počne da se bavi sportom i tek tada je, kaže, naučila da voli svoje telo.

Najbolje noge estrade? (FOTO, VIDEO)

Njenom izgledu posebno se dive u Rusiji, zbog čega lepa Šveđanka u svojim video snimcima često govori i na ruskom, da bi udovoljila fanovima.

Ova lepotica udata je sa švedskog bodibildera Torbjorna Ostergrena, sa kojim redovno i vežba, kako bi održala vitku liniju. Ija kaže i da jede 2,2 kilograma mesa nedeljno da bi održala mišićnu masu.

Ija kaže da je njena mantra u životu - uživanje: "Imate jedan život. Kako želite da ga provedete? Izvinjavajući se sebi? Žaleći za nečim? Mrzeći? Budite hrabri. Verujte u sebe i dajte sve od sebe. Imate samo jedan život. Uživajte u njemu".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti