Završio preko reklame, a Romi doneo kaznu? (VIDEO)

Autor:

Dečaci koje treneri izaberu da skupljaju lopte u utakmici A tima uglavnom se raduju, ali ovaj mališan neće po lepom pamtiti to iskustvo.

0
A- A A+

Odugovlačenje i pokušaji da se na razne načine "ukrade" vreme postali su redovna pojava u fudbalu. Ako vaš tim vodi, to ume da bude i simpatično, ali kada gubi... Poznat je sigurno svima taj negativan osećaj.

U takvim situacijama najteže je sigurno igračima tima koji "juri" rezultat, pa se događa da pojedincima "pukne film" i urade nešto nepromišljeno. Upravo tako reagovao je fudbaler Šahtjora, Fakundo Fereira, kada je u finišu revanša osmine finala Lige šampiona protiv Rome odgurnuo dečaka koji dodaje lopte - jer nije to činio. Mališan je pao preko reklame, a na terenu je došlo do meteža među igračima.


Fereira je kažnjen žutim kartonom, ali bi kaznu mogla da dobije i Roma.

UEFA je optužila Rimljane za kršenje disciplinskih pravila koja uređuju etičko i sportsko ponašanje osoblja klubova.

Videćemo kolika kazna čeka "vučicu" zbog toga, a italijanski klub se našao na "tapetu" i zbog navijača koji su palili i bacali baklje. Odluka će biti doneta 31. maja.

Podsetimo, Roma je u revanšu slavila 1:0, pa se zahvaljujući golu u gostima (kada je poražena 1:2), plasirala u četvrtfinale Lige šampiona.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti