mondo.rs

FANTASTIČNE ZVERI: Najzabavnije teorije zavere!

Autor:

Evo šta smo sve otkrili u trejleru drugog dela filma, kakve to veze ima sa Harijem Poterom i "Lego" kockicama.

Objavljen je trejler filma "Fantastične zveri 2", a oštrooki fanovi su ga analizirali do najsitnijih detalja!

Srbi OBOŽAVAJU Harija Potera, evo i zašto!

Predstavljamo vam najinteresantnija "otkrića" iz trejlera, najpre ga pogledajte - pažnja, odmah ispod slede spojleri!

Izvor: YouTube/WarnerBros UK

Grindelvald beži

Grindelvalda vidimo uhapšenog, MACUSA agenti drže štapiće uperene u njega, a "Lego" nam je "spojlovao" da će pobeći! Na Twitteru je objavljena fotka igračkica koje prate film, a kočija se zove "Grindelvaldovo bekstvo".

Pravo poreklo Kridensa

Kridens Berboun, kojeg glumi Ezra Miler, bio je glavni "šok" prvog dela filma, a sada ćemo navodno otkriti da je on član jedne poznate porodice.

Prema slici porodičnog stabla koja "proleti" u trejleru, Kridensov otac je zapravo Korvus Lestrejndž. Što znači da mu je Lita Lestrejndž (Zoi Krevic) polusestra.

Litu smo videli u sećanjima Njuta Skamandera u prvom filmu, kao pokretnu fotografiju, a zbog nje je i izbačen iz Hogvortsa – prihvatio je krivicu za eksperiment koji je ustvari ona izvela, a koji je pošao po zlu. O Liti se dalje ne zna mnogo, osim toga da je kasnije bila verenica Njutovog rođenog brata.

Da li su ona ili polubrat preci muža Belatriks Lestrejndž? Moguće je, a kao što je Sirijus Blek svojevremeno rekao, "sve čistokrvne porodice su na neki način povezane"…

Zbog njih su promenjena pravila u Hogvortsu!

Kao što Hermiona Grejndžer "milion" puta kaže u serijalu o Hariju Poteru, ne možeš se prebacivati na tlu Hogvortsa, niti prebacivati iz njega. A upravo te čini videli smo u trejleru, u sceni kada se tri čarobnjaka "pojavljuju niotkuda" na mostu koji vodi u zamak.

Ovo nije greška, već verovatno "dokaz" da su zbog dešavanja u "Fantastičnim zverima" pravila Hogvortsa morala da budu dodatno pooštrena. I možda ne važe za Dambldora, jer su on i Hari upravo to uradili u filmu "Polukrvni princ", ali se Dambldor tada nasmejao na zabranu i rekao da je privilegovan i da ona za njega ne važi.

Koga znate odranije?

U filmu ćemo videti i Nikolasa Flamela, koji je fanovima knjiga Dž. K. Rouling poznat kao čarobnjak koji je otkrio Eliksir života, i zajedno sa Dambldorom napravio Kamen mudrosti.

Klaudija Kim na posteru filma nosi "zmijske" pantalone, a u trejleru ćete nakratko videti da cirkus "Arkanus" obuhvata i nastup "magične devojke zmije".

Opis lika Kimove je samo taj da je ona Malediktus, odnosno da nosi krvno prokletstvo zbog kojeg će se pretvoriti u zver. Fanovi zato misle da ćemo kroz njenu priču saznati kako je nastala Nagini, "najpoznatija" zmija u univerzumu Harija Potera, Voldemorova ljubimica duga 3,5 metra i horkruks.

Šta će se dešavati dalje?

U planu je da ovaj serijal ima pet filmova - radnja prvog odvijala se u Njujorku, drugi nas vodi u Pariz, a trebalo bi da naredni budu smešteni u različite zemlje, među kojima i Britaniju i Italiju. Za sada su njihovi datumi izlaska 2020, 2022. i 2024. godina.

Pogledajte i našu novu filmsku emisiju - MONDOPop!

Povezano

Sve vesti