Trokirala "Slagalica": Dva puta netačan rezultat!

Autor:

Da li se ovo ikada dogodilo?

7
A- A A+
Marija Veljković Foto: MONDO Marija Veljković

  U večerašnjem izdanju popularnog kviza koji se emituje na RTS-u opet je došlo do greški, ali ovoga puta od strane "sveznajućeg kompjutera", što je možda prvi put da vidimo u ovoj emisiji.

U drugoj igri računanja gde se takmičari trude da dođu do tačnog broja, iako nijedan od takmičara nije uspeo da da tačan, već približan rezultat, "kiksnuo" je i kompjuter koji računa u emisiji.

Prvo je trebalo doći do broja 541, gde je kompjuter izračunao 540, a u drugoj rundi je toliko izgrešio da je i voditeljka morala da pomene da nešto nije u redu... Traženi rezultat je bio 723, a dok su takmičari došli do brojeva 722 i 724, računar "Slagalice" je zaokružio rezultat 717, pa posle prepravio na 722.

"Slagalica": A njemu se greška oprašta?!

"Ni naš računar nije uspeo da dođe do tačnog broja, a evo kako je došao do broja 722", ponovila je voditeljka rečenicu i iz prve runde.

Nedavno je buknuo problem kada je takmičar dao pogrešan odgovor u odnosu na komjuter, ali su voditeljka i stručni žiri "Slagalice" prihvatili njegov odgovor i nagradili ga poenima.

Izgleda da "Slagalica" nešto "trokira" u poslednje vreme...

POGLEDAJTE MONDO TV PRILOGE O KVIZU "SLAGALICA"

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Tagovi:

Povezano

Sve vesti