"Krivo mi je, bile smo prijateljice"

Autor:

Neprijateljstvo pevačica se nastavlja zbog koncerta u Areni

3
A- A A+

Već neko vreme se vodi polemika oko koncerta Dare Bubamare i Seke Aleksić koje nastupaju u "Štark" Areni u razmaku od samo nedelju dana. Dara smatra da je neko "minira" i da joj nije jasno što je Seka ispala tako nekolegijalna kada je nakon nje zakazala koncert na istom mestu nedelju dana ranije.

"Uopšte ne razmišljam o tome da li će biti malo ljudi. Bilo mi je krivo u početku, jer smo Seka i ja bile prijateljice. Ni dan-danas ne znam zašto je to uradila, ali dobro. Zašto nije zakazala posle, ili u septembru? Vidim koliko su ljudi zainteresovani, i pored svih miniranja. Mogu da kažem sebi da sam car. Ne bih se vraćala na to ko je šta radio, svako će da ispašta za loše stvari", istakla je Bubamara za "Alo".

Priče da je cela pometnja samo marketinški trik, pevačica negira...

"Ko želi da neko iz tvoje ciljne grupe napravi koncert nedelju dana pre tebe? Moj bilbord stavljen je na Arenu 9. ili 10. marta, ali tek kad je Saša Matić završio koncert. To je ista vrsta muzike i treba da postoje neki kolegijalni odnosi", rekla je Dara i zaključila da joj užasno smeta što su brojne kolege spremne na podmetanja.


Pogledajte MONDO TV prilog sa Sekom!

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti