HOROSKOP

Šta nam zvezde predviđaju za april

Pročitajte horoskop za april, saznajte čemu da se nadate...

Šta nam zvezde predviđaju za april Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

OVAN

Ljubav
Zaljubljivanja su na pomolu, ali morate prvo da završiti sa prošlošću, a prva nedelja aprila je najbolja za to. Ako ste u vezi, posvetite se više partneru, ne zapostavljajte ljubav zbog posla ili novca. Potrebna Vam je stabilnost ovog meseca.
Posao
Bitno je da postavite stvari na svoje mesto. Potrudite se da se usredsredite na nove početke, ne osvrćite se za prošlošću. Komunikativniji ste, željni posla, tako da ćete lako sarađivati sa drugima. Trebalo bi da svoju energiju ne usmeravate pogrešno, da se ne nervirate oko stvari koje ne možete da promenite. Od polovine meseca ćete imati više elana, osećaćete se bolje i sve će ići kako treba na poslu. Ne započinjite ništa novo, nego završavajte započete obaveze.
Zdravlje
Krećite se što više, mogući su problemi sa leđima ili kolenima.

BIK

Ljubav
Bilo bi pametno da, ako ste zauzeti, ne kvarite vezu nekim nepromišljenim potezima. Nemojte skrivati ništa od partnera. Ako imate neke probleme, rešite ih razgovorom. Ako ste slobodni dobra vest je da je Venera u Vašem znaku, a to donosi stabilan odnos. Veoma ste strastveni i željni ljubavi.
Posao
Ako Vam se ukaže prilika da se usavršite, iskoristite je. Bitno je da znate da će se konačno isplatiti sav dosadašnji trud. U prvoj polovini meseca su mogući manji novčani problemi, ali od polovine aprila će sve biti kako treba. Bitno je svakako, da što manje trošite novca. Ne pozajmljujte drugima novac. Imaćete odličnu saradnju sa mlađim kolegama.
Zdravlje
Moguća je nervoza.

BLIZANCI

Ljubav
Bićete napeti i ovog meseca, naročito u prvoj polovini aprila. Vaš vladar, Merkur je retrogradan do tada, a i Jupiter, koji vlada odnosima kod Vas. Ovo nije idealan period. Ne nervirajte se nego se usmerite na neke pozitivne stvari u vezi. Ako ste u vezi, pazite da se ne posvađate sa svojim partnerom, potrudite se da budete diplomata. Slobodni, do polovine aprila postoji mogućnost da se u Vaš život vrati neka osoba iz prošlosti.
Posao
U prvoj polovini meseca nećete biti zadovoljni poslom. Nekako će Vam sve ići sporije nego inače. U drugoj polovini meseca bi najbolje bilo da uvedete neke novine u svoj dosadašnji rad. Više mislite na sebe, manje na druge. Saradnja sa drugima nije baš najbolja do 16.4. pa je izbegavajte, ako možete. Prijatelji su dobri savetnici, ali u drugoj polovni meseca.
Zdravlje
Dobro ćete se osećati tokom aprila.
tamiš, voda, priroda, reka Foto: MONDO/Dragana Todorović

RAK

Ljubav
Potrudite se da ne zapostavljate partnera zbog posla. Iako ste pod stresom, veza ne sme da trpi. Organizujte se bolje. Ako ste slobodni, nećete biti zadovoljni nijednom novom osobom, ali to ne treba da Vas brine. Sada Vam prija da budete sami. Bitno je da ovog meseca odredite svoje prioritete i šta je to što želite u ljubavi.
Posao
Očekuju Vas nove poslovne prilike. Ne budite lenji nego ih iskoristite. Preko partnera ili saradnika možete doći do nekog novog posla, do neke nove šanse za napredak. Potrudite se da date sve od sebe i da napredujete. Sada je vreme za promene, ali se oslonite samo na sebe. Ne očekujte pomoć drugih, oslonite se na sebe.
Zdravlje
Ako naučite kako da se opustite, ne brinite za svoje zdravlje.

LAV

Ljubav
Obratite pažnju na neke osobe koje nisu iz vašeg mesta. Moguće poznanstvo i preko posla. Može se desiti da se vratite nekoj osobi iz prošlosti, ali to trenutno i nije tako loša odluka. Ako ste u vezi, idite na kraći put sa partnerom.
Posao
Usmerite se na pozitivne stvari, posvetite se novim poslovnim prilikama. Pokušajte da preko prijatelja dođete do novog posla. Imaćete pomoć neke mlađe ženske osobe na poslu. Svakako, na kraju ovog meseca ćete biti zadovoljni šta god da uradite, napravili promenu ili ne, jer ćete imati više volje za rad od polovine aprila.
Zdravlje
Odlično, ali ipak obratite pažnju na ishranu.

DEVICA

Ljubav
Sve Vam ide kako treba i zadovoljni ste u svojoj vezi. Konačno je sve stabilno i možete da se opustite. Najbolje bi bilo da se usmerite na sebe, da poboljšate svoje raspoloženje, pa će se stanje promeniti. Slobodni, možete se videti sa nekom osobom sa kojom se odavno znate. Moguća je avantura. Probudite strast u sebi.
Posao
Konačno ste zadovoljni na poslu. Mogući su povećani troškovi i to je ono što Vas nervira. Morate više da štedite. Ovog meseca, naročito u prvoj polovini, nije dobro da išta započinjete, nego da završavate. Ne opterećujte se previše svim detaljima, nego pokušajte da se fokusirate na rad.
Zdravlje
Od druge nedelje aprila ćete biti manje napeti.
šuma, divljina, potok, rečica, priroda, prirodne lepote, srbija Foto: Mondo/Jelica Dojčinović

VAGA

Ljubav
Romantični ste i strastveni. Imate želju za vezom ili avanturom, ako ste slobodni. Samo Vam je bitno da se viđate sa nekim, da provodite vreme sa nekim. Ako ste u vezi, poradite na seksualnom životu. To će Vam prijati. Ovog meseca nema razmirica.
Posao
Dobro se osećate. Imate utisak da Vam svi izlaze u susret i to jeste tačno. Sve će tako biti do druge polovine aprila, kada treba da se stabilizujete. Potrudite se da se ne nervirate ako Vas neko ne razume i ne dobijate rezultate koje ste očekivali. Možda će sva dešavanja biti malo sporija, ali zato imajte strpljenja.
Zdravlje
Moguća prehlada.

ŠKORPIJA

Ljubav
Ovog meseca ćete biti više okrenuti ka vezi, ka partneru, a manje ka poslu. Organizujte se bolje da biste imali više vremena za ljubav. Slobodni, možete upoznati neku zanimljivu osobu preko posla. Ne oklevajte da uspostavite kontakt. Šta god da sada započnete biće stabilno.
Posao
Što se tiče posla, sve ide kako treba, ali Vas pomalo iritira što se previše trudite, a kao da nikad nije dovoljno. Potrudite se da se bolje organizujete, da popričate sa kolegama o mogućim problemima. Izbegavajte prekovremeni rad. Ovo je mesec uspeha za Vas, ali nabolje će biti tek od polovine aprila, dok se realizuje sve što ste započeli.
Zdravlje
Mogući su problemi leđima.

STRELAC

Ljubav
Potrudite se da se usmerite na partnera. Ovog meseca, bar do polovine aprila, neće sve biti idealno. Komunikacija sa partnerom može biti loša. Vi želite da se zabavite, da uvedete neke promene, da bi odnos bio zanimljiviji. Partner to uporno neće. Imajte strpljenja. Slobodni, možete ući opet u neku vezu sa osobom koju znate odavno, ali razmislite koliko je to pametno.
Posao
Ovog meseca su mogući problemi u saradnji sa drugima sve do druge polovine meseca. Potrudite se da se usmerite na ono što zavisi samo od Vas. Ženska mlađa osoba može biti od pomoći. Budite ljubazni, pa čak ako Vas neko nervira. Moguće je kašnjenje nekih isplata.
Zdravlje
Smanjite unos slatkiša.
žaba žabe lokvanj bara ekologija priroda močvara Foto: Mondo/Goran Sivački

JARAC

Ljubav
Ovog meseca bi trebalo da ne preterujete sa zahtevima u vezi. Napravite kompromis sa partnerom i isplanirajte neki vikend koji možete provesti zajedno. Slobodni, u poslednjoj nedeljni aprila možete upoznati neku stabilnu osobu, koja će Vam se dopasti baš zbog svog karaktera.
Posao
Ukoliko možete da se pripremite kod kuće za posao ili da bar radite od kuće, to bi bilo sjajno. Organizujte se bolje. Najbolje bi bilo da se fokusirate na započete zadatke, ne preterujte sa obavezama, pojednostavite stvari. Pazite na rokove.
Zdravlje
Moguća glavobolja zbog stresa.

VODOLIJA

Ljubav
Ako ste slobodni, preko neke rođake ili na kraćem putu, možete upoznati neku zabavnu osobu, koja je veoma direktna. Ako ste zauzeti, možete ići neki kraći put sa voljenom osobom. Bitno je da se nešto dešava i da Vam nije dosadno. Ne zapostavljajte svoj društveni život.
Posao
Usmerite se na saradnju sa drugima. Prijatelji Vam mogu biti od pomoći. Ako vam nešto nije jasno na poslu, pitajte druge za savet ili pomoć. Bićete komunikativniji i bolje raspoloženi od polovine meseca, pa ćete lako ostvariti sve što ste isplanirali.
Zdravlje
Napeti ste. Brinite više o sebi.

RIBE

Ljubav
Dosta stvari će se dešavati u Vašem životu. Zauzeti, partner može biti malo više zahtevan, a moguće su i rasprave u prvoj polovini meseca. Ako ste slobodni, osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.
Posao
Najbolje bi bilo da poboljšate komunikaciju sa saradnicima. Iako će sve biti pomalo sporije nego inače, nije to tako loše. Bar ćete uraditi sve temeljno i dobro. Bilo bi dobro da se fokusirate na nove ljude i ideje. Isto tako, ne libite se da pitate za savet nekog prijatelja, može biti od pomoći.
Zdravlje
Nervoza tokom celog meseca.