Agasi objavio rastanak sa Novakom u TV prenosu!

Autor:

Američka mreža ESPN iskoristila je prenos meča Zverev - Karenjo Busta da emituje Agasijevu izjavu u kojoj je on saopštio da više neće raditi sa Đokovićem.

Nezvanično najavljena početkom, a potvrđena 21. maja 2017. Zvanično okončana danas, 31. marta 2018.

Toliko je trajala saradnja između Novaka Đokovića i Andrea Agasija, koji je ove subote rano ujutru po našem vremenu američkoj mreži ESPN dostavio kratku izjavu u kojoj je srpskom teniseru poželeo sve najbolje.

ESPN je ovu izjavu ekskluzivno emitovao tokom prenosa polufinala Mastersa u Majamiju, između (4) Aleksandera Zvereva i (16) Pabla Karenja Buste.

"Pokušao sam da pomognem Novaku isključivo iz najboljih namera. Ipak, prečesto smo se slagali oko toga da se ne slažemo. Želim mu samo najbolje u njegovom daljem napretku", bilo je sve što je 47-godišnji Amerikanac rekao.

Nakon rastanka sa Borisom Bekerom, Marjanom Vajdom i kompletnim stručnim štabom, Đoković (30) je dugo držao javnost u neizvesnosti oko izbora novog trenera. Pred start Rolan Garosa na kom je branio titulu iz 2016. godine, Srbin je prvo saopštio da će mu trener biti Agasi, a potom i da će Radek Štepanek raditi sa njim.Kasnije, naglašeno je da će Agasi biti prisutan tokom gren slemova i možda nekog većeg turnira tokom sezone, a kada je Novak posle eliminacije sa Vimbldona saopštio da se povlači na šest meseci kako bi zalečio povredu lakta ispostavilo se da je nekadašnji svetski "Broj 1" i takođe gren slem šampion bio u "boksu" samo još tokom Australijan opena prošlog janaura.

Sa Đokovićeve strane za sada nije stigla nikakva izjava, niti komentar.

Povezano

Sve vesti