mondo.rs

Glumica UJELA Bijonse za lice?!

Autor:

Da li je misterija i internet istraga konačno rešena?

Nedavno je pokrenuta jedna od verovatno najbizarnijih priča u istoriji šoubiznisa, a s obzirom na to da je u vezi sa divom Bijonse koja ima polisu da ne govori i otkriva ništa, "istragu" su pokrenuli mediji i njeni fanovi širom sveta.

Sve je započela glumica Tifani Hejdiš koja je u intervjuu za "GQ" otkrila da je izvesna glumica UJELA pevačicu za licu na jednoj žurki. Zbog toga je glavno pitanje na internetu ovih dana - Ko je ujeo Bijonse?!

Nakon spekulacija da je to bila Lena Danam, pa Taraži P Henson i na kraju Kejti Grifin, "Page Six" tvrdi da je od proverenih izvora stigla informacija da je dotična glumica u pitanju koja se osilila da nasrne na Bijonse bila glumica Sana Latan.

"Bila je tu jedna glumica, koja je ujela Bijonse za lice! Bijonse je odjurila i rekla Jay Z-iju šta se dogodilo. Na kraju žurke sam prišla Bijonse i pitala je da li ju je zaista ujela. Odgovorila mi je da jeste, a ja sam se ponudila da je prebijem. Bijonse mi je rekla: 'Ne, Tifani. Ne radi to. Ku**a je na drogama, nije čak ni pijana. Na drogama je. Nije takva stalno, iskuliraj'", priča je kojom je Tifani sve pokrenula.

Sana je već demantovala da je ona ta koja je ujela Bijonse, ali joj pevačicini fanovi i dalje ne veruju, a izvori tvrde drugačije...

A post shared by Sanaa Lathan (@sanaalathan) on

Povezano

Sve vesti