Pevač bivšoj za bivšu: Nije ti ni do kolena!

Autor:

Ono kad te ostave, pa objaviš novi album...

Pevač The Weeknd je izdao novi album i mnogi smatraju da je u tekstovima "potkačio" bivšu devojku Selenu Gomez.

Ali, pre nego što objasnimo taj deo, prvo da se podsetimo kako je glasio ljubavni četvorougao koji se dogodio: manekenka Bela Hadid je bila u vezi sa The Weeknd, dok je Selena Gomez bila još ranije u vezi sa Džastinom Biberom; Došlo je do raskida u oa slučaja, a Selena se smuvala sa The Weeknd, da bi se ta romansa nakon nekoliko meseci okončala i pevačica se vratila u naručje kanadske pop zvezde (mada su i oni ponovo nedavno raskinuli). Nadamo se da ste ispratili...

E, sad. The Weeknd je objavio album pod nazivom "My Dear Melancholy" gde je rekao neke ne baš lepe stvari u vezi sa Gomezovom, ali i navodno istakao da je napravio grešku što se tiče Bele.

U pesmi pod nazivom "Wasted times" kaže sledeće: "Potrošio sam vreme sa nekim drugim, nije ti bila ni do kolena. Sve te devojke te žele samo dok dobijaš, ali ti si bila sa mnom od početka. Znam da sada ni ne razgovaramo, nadam se da znaš da je ovak k**** i dalje opcija."

Iako pevač nije imenovao nijednu, u stihu gde kaže: "Jahala si konje, pa jaši kao šampion", naterala je fanove da pomisle da je mislio na manekenku koja je ranije volela da jaše konje.

Izvor: YouTube/The Weeknd

Na stranu što je Seleni rekao da Beli nije do kolena, tu se nije zaustavio. U numeri "Call out my name" naziva vezu sa njom "greško" i čak sugeriše da joj je ponudio bubreg kada je pevačici bila potrebna transplatacija, ali da ga je ona samo iskoristila.

"Našli smo se, pomogao sam ti da se izboriš iz slomljenog mesta. Pružila si mi utehu, ali zaljubljivanje u tebe je bila moja greška. Zamalo sam isekao deo sebe za tvoj život. Pretpostavljam da sam bio samo još jedna usputna stanica dok se ne odlučiš šta želiš".

Auć.

Fanovi su svakako zahvali i Beli i Seleni što je The Weeknd napravio odličan album zahvaljujući odnosima sa njima!

Izvor: YouTube/The Weeknd

Povezano

Sve vesti