mondo.rs

Kviz Potera: Vojni penzioner oduševio Srbiju

Autor:

U kvizu "Potera" troje takmičara osvojilo 530.000 dinara. Pre svega, zahvaljujući vojnom penzioneru Živoradu koji je išao na veću sumu - 400.000 dinara. Tragač Uroš Đurić neočekivano podbacio kod sportsko-filmskih pitanja.

40
A- A A+

"Kupiću ženi bisere", rekao je Živorad Dragičević nakon što je sa još dvoje takmičara uspeo da "pobegne" tragaču Urošu Đuriću u kvizu "Potera" emitovanom u ponedeljak uveče na RTS-u.

Simpatični Živorad, koji vreme provodi šetajući po Zemunskom keju pored Dunava, igrao je hrabro. U drugoj rundi, pristao je na veću sumu koju mu je ponudio tragač - 400.000 dinara.

"Budući da sam bio četiri puta u kvizu kod vas i nikada nisam rizikovao, sad ću da rizikujem", rekao je Živorad i otišao na veću sumu, koja ujedno znači i korak bliže tragaču, odnosno više šansi tragaču da ga stigne.

Pokazao je zavidno znanje i bez problema umakao Urošu Đuriću, pridruživši se kolegama iz tima - 47-godišnjoj Anastaziji i studentu turizmologije Vladimir, koji su prethodno u zajedničku kasu uneli 130.000 dinara.

U finalnoj rundi kviza, Živorad i ekipa su imali taman toliko odgovora da Đurić ne može da ih stigne.

Tragač im je disao za vratom, ali je podbacio kad to niko nije očekivao. Nije mogao da se seti u koji klub se vratio Vejn Runi iz Mančester junajteda, a potom ni odgovora na pitanje o kojem filmu, čiji je reditelj Deni Bojl, je reč ("Trejnspoting").

Bukvalno mu je nedostajalo nekoliko sekundi da ih sustigne, ali nije uspeo. Osvojili su 530.000 dinara, koja dele na ravne časti.

"Pre sedam godina sam ženi obećao bisere u kvizu 'Visoki napon'. Osvojio sam 70.000, to je bilo relativno malo, sad ću valjda moći da kupim bisere. U braku smo 37 godina, to su pare za suprugu", rekao je penzionisani vojnik, upitan šta će uraditi sa novcem.

MONDO TV - MILORAD MILINKOVIĆ (TRAGAČ)

Izvor: MONDO


MONDO TV - ŽARKO STEVANOVIĆ (TRAGAČ)

Izvor: MONDO


Tagovi:

Povezano

Sve vesti