Đoković završio saradnju i sa Štepanekom!

Autor:

Posle prekida rada sa Andreom Agasijem, najbolji teniser Srbije saopštio da je napravio još jednu promenu u stručnom štabu

Andre Agasi pre nekoliko dana saopštio je javnosti da više neće sarađivati sa Novakom Đokovićem, a onda je najbolji srpski teniser najavio još jednu promenu.

On je saopštio da prekida saradnju i sa Radekom Štepanekom.

U saopštenju dostavljenom medijama navodi se da su Đoković i Čeh posle mastersa u Majamiju donelu takvu odluku

"Privatni odnosi sa Radekom su bili i ostaće izvanredni, a Novak je uživao da radi sa njim i uči od njega. Izuzetno je zahvalan na podršci koju je dobijao od Radeka tokom proteklog perioda", stoji u saopštenju.

Radek Štepanek je zvanično trener Novaka Đokovića postao krajem novembra prošle godine, ali budući da je srpski teniser bio na pauzi zbog lečenja povrede lakta nisu zajedno nastupali na mnogo turnira.

Navodi se i da Đoković ostaje fokusiran na napredak i željan je da se vrati jači i odlučniji posle duge pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru. U isto vreme, srpski teniser konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu.

Ko je sve radio sa Novakom? I ko je sledeći?

Novak Đoković će posle kratkog odmora sa porodicom početi sa pripremama za sezonu na šljaci i za predstojeće turnire.

Iako se ne navodi na kojem će to turniru prvo nastupiti posle razlaza sa članovima svog stručnog štaba, Đoković je ranije najavio u svom kalendaru da bi to trebalo da bude masters u Monte Karlu, koji počinje 15. aprila, a na kojem je osim u singlu prijavio i učešće u dublu sa Filipom Krajinovićem.

Povezano

Sve vesti