mondo.rs

"Prevario sam je, ali ona ima razumevanja"

Autor:

Reper je priznao da ima probleme s emocijama kao i da se i dalje trudi da održi svoju porodicu na okupu

Bijonse i Jay Z su važili za jedan od najskladnijih parova u šoubiznisu sve dok njihov odnos nisu "prodrmale" glasine o preljubi, a reper je sada otkrio šta je bilo potrebno da očuvaju brak nakon deset godina.

Nakon što je Bijonse objavila album "Lemonade", krenule su spekulacije da peva i o tome kako ju je muž prevario i ispostavilo se da je to istina. Reper je sam to priznao ranije, ali je sada emisiji kod Dejvida Letermana otkrio šta je sve bilo potrebno da se njihov brak zaista spasi nakon tih preljubničkih izleta i da mu Bijonse oprosti.

"Imam prelepu ženu koja je puna razumevanja i znala je da ja nisam to najgore što sam uradio. Mnogo smo radili na nama, išli smo na terapiju i znaš, volimo se, pa smo se još više potrudili oko svega", istakao je Jay Z.

Ono što je posebno istakao je da on i dalje radi na tom procesu da bude bolji čovek i da više razume emocije.

"Želim da verujem da sam na boljem mestu danas, ali i dalje radimo na sebi, komunciramo i rastemo. Mnogi od nas, naročito tamo gde sam ja odrastao i muškarci generalno, nemamo emotivnu edukaciju i podršku iz detinjstva i okoline. Želim da imam emotivne alate da zadržim moju porodicu na okupu", zaključio je reper.

Povezano

Sve vesti