Neverovatne stvari pronađene u hotelskim sobama

Autor:

Nećete verovati šta su sve gosti hotela, ali i zaposleni pronalazili u hotelskim sobama!

Neverovatne stvari pronađene u hotelskim sobama Foto: MONDO/Predrag Vujić

Veštačka noga

Ispod kreveta jednog hotela u Londonu, žena koja je je ušla u sobu pronašla je levu nogu, doduše drvenu! Zvala je recepciju i pitala se - kako je moguće da neko to zaboravi, ali i da sobarice nisu videle, kada su čistile sobu?!

Tarantula

Bez obzira na to što su na prozorima bile mrežice, gosti jednog hotela na Tajlandu, doduše niže kategorije, videli su tarantulu na zidu kraj kreveta! Izleteli su napolje, bez obzira na to što je bilo "gluvo doba noći", i spavali su iznajmljenom automobilu.

Urna

Šta biste vi urdili da uđete u hotelsku sobu, u jednom uglu vidite kacigu za motor i torbu, a u torrbi - urnu?! Ovi trusti, koji su obilazili Kaliforniju, su svoj pronalazak odmah prijavili recepciji, ali su ostlai u svojoj sobi.

Pištolj

I to ispod jastuka! Jasno je da prethodni gost hotela nije imao mirnu savest, ali i da čistačice ne rade dobro svoj posao. Novi gost je bio dovoljno pametena da ne dodiruje pištolj, ali i da traži da ga premeste u drugu sobu. Dobio je predsednički apartman, u istom hotelu na Menhetnu.

Stakleno oko

Veštačko oko bilo je u čaši u kupatilu, pronalazač - novi gost - prijavio je "čudnu stvar" u svojoj sobi, a bivši gost je bio presrećan kada su mu javili da može da dođe po svoje zaboravljeo oko u jednom hotelu u Kaliforniji.

Golać

Zamislite da uđete u svoju sobu, legnete u krevet i tamo vas dočeka go muškarac! Sve se dešava u jednom malom porodičnom hotelu u Australiji, gde su na recepciji greškom istu sobu izdali dva puta u jednom danu!

Pročitajte i ovo:

Najbolji hotel na svetu (VIDEO)

Povezano

Sve vesti