"Novače, a da angažuješ Lendla?"

Autor:

Ko će naslediti Radeka Štepaneka i Andrea Agasija? Evo predloga legendarne teniserke...

Novak Đoković je daleko od forme.

Najbolji srpski teniser već dugo "luta" i činilo se da će nakon pauze zbog povrede, potom i operacije lakta, ponovo igrati onaj "njegov" tenis, međutim da problema ima govori i to što je prekinuo saradnju sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom.

Kratka saradnja nije donela do poboljšanja u igri, a čini se kao da se "tri strane" nisu mogle složiti oko pauze koju je Novak trebalo da napravi.

Đoković je tako sada u potrazi za novim trenerom, a iz Amerike stiže zanimljiv predlog.

"Mislim da bi mogao ponovo da angažuje Marjana Vajdu ili Borisa Bekera ili da doda još jednog 'super trenera'. Potrebno je da se vrati starim dobrim treninzima, a ko je bolji za to od Ivana Lendla? Samo razmišljam naglas...", poručila je legendarna teniserka Kris Evert u razgovoru za "Tenis USA".

Đoković je prethodno boravio na odmoru u Dominikanskoj Republici i trenutno je u Marbelji gde se sprema za Monte Karlo. Pošto je bez trenera, trenira sa svojim bratom Markom Đokovićem. Monte Karlo počinje 15. aprila, a Đoković će nastupati i u dublu sa Filipom Krajinovićem.

Ivan Lendl je jedan od najboljih tenisera svih vremena i na poziciji broj 1 proveo je 270 nedelja i tokom karijere osvojio čak 94 trofeja. Važi za "žestokog stručnjaka" koji je bez "dlake na jeziku", a prethodno je trenirao Endija Mareja u dva navrata.

Britanac je kod Lendla igrao najbolji tenis života i osvojio US Open, dva Vimbldona i dve zlatne medalje na Olimpijskim igrama.

Šta vi mislite, da li bi on bio dobro rešenje?

Povezano

Sve vesti