mondo.rs

Pomirili se?

Autor:

Da li će se ovo dopasti njihovim ženama...

Jedno od najpoznatijih prijateljstava u svetu šoubiznisa je ono između Kanijea Vesta i Jay Z-ija, ili je barem bilo do nedavno.

U naletu "nečega", Kanije je prozvao usred koncerta ženu svog najboljeg prijatelja - Bijonse, a pomenuo je i njihovu ćerku Blu Ajvi, kada je istakao da je ružno što nikad ne dolaze da se druže sa njegovom porodicom. Od tada su, očekivano, odnosi između repera i njihovih žena zahladneli...

Rat na rep sceni zbog love!

Međutim, izgleda da je Jay Z odlučio da prošlost ostane u prošlosti i da oprosti svom prijatelju.

"On je moj brat. Mi smo više od prijatelja. Ono što poštujem kod njega je to što je ostao ista osoba", istakao je je Jay u intervjuu kod Dejvida Letermana, ali i dodao da ga je Kanijeov komentar o njegovoj porodici "pogodio u živac".

NIZAK UDARAC: Prozivanje porodice!

"Ne smeš da uvlačiš moju ženu i decu u sve to. Pričao je o meni 100 puta, čak je napravio i pesmu 'Veliki brat'. Prešli smo mi i preko većih problema zajedno."

Jay Z je istakao i da je ovo najduži period da su u svađi, a iako izgleda da je spreman da se "zakopaju sekire", možda će proći još neko vreme pre nego što ih vidimo u rijalitiju Kardašijanki...

Povezano

Sve vesti