• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Valentino Rosi se plaši Marka Markeza

„Uplašen sam, kada sam na stazi sa Markezom. Kada vidim njegovo ime na tabli, plašim se jer znam da će krenuti na mene“, rekao je ’Doktor’, nakon trke u Argentini gde je španac vozio samoubilačku trku i ugrozio još četvoricu vozača.

SVE GALERIJE

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

REALAN

Svi vi koji branite Markeza,ste većiod njega. Postoje pravila, kodeksi, viteštvo,po tome se poznaju veliki vozači.Voleo bi da vidim, da vaše dete vozi trku,a da ovaj ludak uleće u njega pri brzini većoj od 300 km,i pada sa motora,šta bi ste onda pričali...Jel bi ste onda veličali Markeza,koji gazi sve pred sobom, samo da bude prvi...

Klipan

@REALAN Druže, da si u pravu, u pravu si, ali... Najbolji odgovor na tvoj komentar ćeš naći u intervjuu Ayertona Sene koji je dao Jackie Stewartu na pitanje, zašto ima toliko kontakata sa vozačima u toku trke. Njegov odgovor je, niko se ne bori za 2, 3 ili 6 mesto, borimo se da pobedimo u trci i osvojimo šampionat. Na žalost, tu dolazi i do grešaka, a to je najviše pokazao Šumaher. 7 titula je valjda najbolji pokazatelj da ta taktika radi, a da im i kolateralne štete, ima.

Kimi Raikkonen

Da je napravio glupost, jeste. Da je popio zasluženu kaznu, jeste. Da je bio 2 sekunde brži od svih, uključujući i Rosija, i to jeste. Treba da se plašiš njegove brzine, a ne preticanja. Najveći krivac za takvu trku je Dorna. Trebala je već posle kontakta sa Espargarom dati Markezu crnu zastavu, ali ostaje činjenica da je mali najbrži u MotoGp cirkusu.