mondo.rs

Muzika za "kućni film"!

Autor:

Severina je usred koncerta pričala o svom intimnom snimku i anegdoti koje se seća iz tog perioda

19
A- A A+

Severina Kojić nastupila je u Splitu u ponedeljak i publici otkrila anegdotu u vezi sa intimnom snimkom sa Milanom Lučićem na jahti koji su svi videli kada je 2004. procureo u javnost. Mnogi su joj tada poslali poruke podrške, ali joj je ostala urezana ona od pokojnog muzičara Arsena Dedića.

"Kada se pojavio snimak, imala sam veliku podršku ljudi. Dobila sam hiljade poruka, ali jedna mi je ostala u najjasnijem sećanju. Zove me Arsen Dedić i kaže: 'Koleginice, ja sam čuo da imate neki film ali nemate muziku, pa se preporučujem'", ispričala je Severina, prenosi "Informer".

Ona je istakla da je svesna koliko joj je podrška značila u tim teškim trenucima.

"Koliko je važno imati ljude uz sebe znam iz svog života. Bilo je situacija koje su baš loše, ali neću sada da govorim o njima. Ali, bilo je i duhovitih trenutaka, i to u najgorim momentima za jednu ženu, pojavio se neki film, a ja sam i dalje uverena da to niko nikad nije gledao", dodala je pevačica i nasmejala publiku.

Borba se nastavlja: Severina se jako uzrujala

Severinin snimak pogledalo je više od 20 miliona ljudi širom bivše Jugoslavije, a svojevremeno je prikazan i u sudnici Trgovačkog suda u Zagrebu gde je pevačica pokušala da dokaže da je nosilac autorskih prava na njega.

Povezano

Sve vesti