Lovefest Fire: Još samo 100 ulaznica za najbrže

Autor:

Green Velvet 14. aprila okuplja klabere iz celog regiona, a festival je skoro rasprodat

Lovefest Fire: Još samo 100 ulaznica za najbrže Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Do dolaska Green Velveta, legende svetske elektro scene ostalo je još tri dana, a ulaznice za Lovefest Fire su gotovo rasprodate! Do kraja dana u prodaji će biti još samo 100 karata za najbrže, a ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a ili naručiti na sajtu www.lovefest.rs.

Zbog nezapamćenog interesovanja za događaj i posetilaca koji dolaze čak i iz okolnih zemalja, Green Velvet će u subotu nastupiti u jednom od najvećih hangara Luke Beograd, koji produkcija festivala premijerno koristi za svoje događaje. U novom prostoru neće izostati ni specifična scenografija, a ovog puta za samo 100 najvatrenijih fanova Green Velveta kreiran je i poseban bekstejdž, za koji se ulaznice i dalje mogu kupiti na blagajnama operatera ili na sajtu Lovefesta.

Curtis Jones, poznat i pod pseudonimom Cajmere, a svetu najpoznatiji pod kultnim imenom Green Velvet posle gotovo pet godina ponovo dolazi u Srbiju. Autor kultnih elektronskih numera "Flash", "La La Land", "Answering Machine", "Percolator" i brojnih drugih koje su snažno uticale na ceo jedan muzički žanr, ove godine obeležava 25 godina rada.

Legendarni Green Velvet stiže u Beograd!

Na beogradski Lovefest Fire, Green Velvet donosi i pesme sa novog albuma, čiji nazivi između ostalih nose poruke "Think", "Rise" i "Be fearless". Za samo tri dana na bini će osim svetske legende, nastupiti i Dejan Milićević, kao i Manjane i Nikola Vemić u b2b setu.

Izvor: YouTube/Tresor205

Povezano

Sve vesti