mondo.rs

Cukerbergov kompleks - detalj o kojem se priča

Autor:

Svaki detalj je bitan ili je to samo Cukerbergov kompleks?

10
A- A A+

Mark Cukerberg pojavio se pred američkim Kongresom, kako bi dao pitanja na to kako radi Facebook, kako prikuplja podatke korisnika, šta sa njima radi i kako planira dodatno da ih zaštiti. Nije puno toga smislenog rekao, ali je otkrio par bitnih i nekom i šokantnih stvari.

O tome čitajte ovde.

Facebook: 5 stvari koje je Cukerberg otkrio/sakrio

Tokom svedočenja, tokom kojeg je Cukerberg pričao o izuzetno važnim stvarima, koje se tiču svih nas, neki novinari su primetili da Mark ne sedi na običnoj stolici. On je sedeo na „unapređenoj“ stolici, koja ga je izdigla i zbog položaja dodatnog jastuka učinila da stalno bude ispravljen. Time je, po mišljenju stručnjaka za komunikaciju i gestikulaciju, želeo da oda utisak sigurnog i stabilnog govornika. Uvek uspravljen i viši nego što jeste, Mark je pred senatorima izgledao, tvrde pomenuti, moćnije i sigurnije u sebe.

Naravno, internet su preplavile slike i komentari, čuveni "MEME"-i na ovu temu, a svaki od njih je video sedenje Marka Cukerberga na "jastučetu" iz svog ugla.

Da li nas Facebook špijunira mikrofonom telefona

Facebook bi uskoro mogao da se naplaćuje

Pojavile su se i priče da je visina jedan od dobro skrivanih kompleksa Marka Cukerberga, ali ovom prilikom ne bismo išli toliko daleko. Mark Cukerberg je, inače visok 170 centimetara, ako vas zanima…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Izvor: Mentecacto

Povezano

Sve vesti