mondo.rs

Raskinula sa bivšom svog supruga

Autor:

Komičarka i njena dugogodišnja saradnica neće dočekati kraj promocije za film "I Feel Pretty"...

0
A- A A+

Komičarka Ejmi Šumer dala je otkaz svojoj menadžerki Keri Bajlik nakon dugogodišnje saradnje.

Pitanje je da li je kamen spoticanja, Ejmin muž, sa kojim je u braku od februara. Naime, Kris Fišer je bio u vezi sa Keri Bajlik 2007. godine.

Ejmi tvrdi da je prosto došlo vreme da Keri i ona "malo rade i sa nekim novim ljudima", ali svi sumnjaju u istinitost njenih reči, jer je ta odluka pala baš kada se udala.

Keri važi za jednu od najuticajnijih menadžerki i publicistikinja u Holivudu, koja je Šumerovoj pomogla dosta u karijeri.

Navodno je Fišerova mlađa sestra Moli zamolila Bajlik da joj pomogne da nađe posao, a onda je ova upoznala nju sa Šumerovom, koja je zaposlila Moli! Ejmi je tako upoznala Krisa, za koga se udala nekoliko meseci kasnije.

Novopečeni mladenci su pre nekoliko dana napravili veliku zabavu u svojoj kući u Malibu, kojoj su prisustvovali i neki bivši momci komičarke, ali ne i Keri.

"Ljudi uglavnom žele da naprave priču interesantnijom no što jeste. Naša poslovna saradnja se završila iz mnogo razloga i nema nikakave veze sa tim s kim sam ja bila u vezi i pre nego sto sam upoznala Ejmi. Presrećna sam što se ostvarila kao glumica i što je srećna u ljubavi. Ostaćemo prijateljice", rekla je Keri.

Povezano

Sve vesti