mondo.rs

"Star wars" otkriće koje je rasplakalo fanove!

Autor:

Upozorenje: Slede spojleri za film "Ratovi zvezda: Poslednji džedaj"

S obzirom na to da je film "Ratovi zvezda: Poslednji džedaj" pušten u prodaju u DVD i Blu-ray varijanti, fanovi su se bacili na ponovno pregledavanje scena i tvit jednog je postao viralan.

U pitanju je poslednja zajednička scena Luka Skajvokera i princeze Leje, jer ne samo što je to zadnji put da ćemo ih videti jedno pored drugog, već i zbog toga što izgleda predstavljanje podsetnik na prvi "Star Wars" film - "Nova nada".

Ako se sećate, u "Poslednjem džedaju" se Luk pojavljuje u vidu astralne projekcije kako bi napravio distrakciju za Kajlo Rena i stvorio Otporu šansu da se spasi.

Pre dramatične scene sa svetlosnim mačem, Lukova projekcija dolazi pred Leju, a ono što je jedan fan primetio je da je Skajvokerova priča počela tako što mu se u prvom delu filma Leja pojavila kao hologram i zatražila pomoć. A, sada se sve završilo tako što je on na isti način došao pred nju...

Tvit je postao viralan, a fanovi su skrhkani od silnih emocija:

Pored princeze Leje koju više nećemo viđati zbog iznenadne smrti glumice Keri Fišer, "Poslednji džedaj" je možda poslednji film u kojem ćemo videti Luka takođe, jer je Mark Hamil priznao da ga "više nije briga" da se vraća nakon njene smrti.

"Pljuvao" film, a sad se izvinjava!

"To je uništilo mogućnost da osećam radost prema ovom filmu. Da li ću se vratiti? Nije me više briga, na tom sam nivou. Hana Soloa više nema, Luka nema", rekao je ranije glumac.

http://mondo.rs/a1068054/Zabava/Film/Mark-Hamil-Star-Wars-kritike.html

Tagovi:

Povezano

Sve vesti