Green Velvet NE dolazi, ali imamo dobru vest!

Autor:

Američki DJ se ozbiljno povredio, ako imate kartu za večeras, važi vam i za ovu žurku i za njegov novi datum!

Green Velvet, američka di-džej legenda, koji je trebalo u petak da nastupi u Barseloni, a večeras na beogradskom Lovefest Fire događaju, odložio je svoju evropsku turneju zbog zdravstvenih problema.

Prema njegovim rečima zbog ozbiljne povrede leđa, trenutno nije u stanju da putuje. "Veoma mi je žao što moram da najavim da zbog povrede leđa neću moći da putujem na svoje nastupe u Evropi. Bio sam veoma uzbuđen da dođem na Lovefest Fire i siguran sam da ćemo đuskati zajedno veoma uskoro u Beogradu. Sačuvajte svoju dobru energiju za novi datum, koji ćemo objaviti uskoro i nadam se da se vidimo ubrzo", napisao je on.

Prema rečima organizatora, iako je ovo situacija na koju nikako ne mogu da utiču, ono što večeras sledi u beogradskom hangaru H1L3 biće potpuni spektakl. "Scenografija i nivo produkcije je, za događaje koje smo do sada radili u Beogradu na najvišem nivou, a mi smo se potrudili da sa Valentinom Kanzijanijem svima večerašnji događaj bude potpuni spektakl. On i naše dve tehno zvezde Dejan Milićević i Marko Milosavljević su bili više nego srećni da priredimo posebnu noć svim klaberima i predstavimo ih u specijalnom triple b2b nastupu". Nesvakidašnji TRIPLE B2B trajaće četiri sata, a osim ove legendarne trojke, večeras će nastupiti i Manjane i Nikola Vemić.

Za one sa ulaznicama večerašnji događaj besplatan

Ukoliko spadate među hiljade ljudi koji su kupili ulaznicu za nastup Green Velveta, ovo je vaš srećan dan, pošto ćete sa istom kartom moći da umesto na jedan uđete na dva događaja. Večerašnji događaj je besplatan za sve one koji su ulaznicu već kupili, dok će ista karta važiti i za Green Velveta, čiji će novi datum nastupa biti objavljen uskoro.

Ukoliko se kupljena karta ne iskoristi večeras, moguća je refundacija ulaznica, a više informacija možete saznati putem društvenih mreža Lovefesta.

Za one koji nemaju ulaznice regularna karta će večeras koštati 500 dinara, VIP karta 1.000, dok će najvatreniji klaberi moći da kupe backstage ulaznicu po ceni od 1.500 dinara.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti