Natašu Bekvalac tukao muž!

Autor:

Pevačica sa povredama dva puta bila u Urgentnom centru, policija traži njenog supruga, prenose domaći mediji.

44
A- A A+

Domaći mediji prenose da je pevačicu Natašu Bekvalac pretukao suprug Luka Lazukić, i da je pomoć potražila u beogradskom Urgentnom centru.

UHAPŠEN!

"Alo" se poziva na izvor blizak pevačici koji je ekskluzivno tom listu potvrdio da je Nataša pretučena.

Isti list piše da je otac pevačice, Dragoljub Bekvalac, potvrdio da je ona napadnuta ali da nije mogao da govori o tome. 

Nataša traži razvod

"Pink" navodi da je napad prijavljen policiji, a da se dogodio u ranim jutarnjim časovima, nakon što se Lazukić vratio pod dejstvom alkohola iz noćnog provoda u njihov stan na Dedinju. Par se najpre posvađao, a onda je Lazukić nasrnuo na pevačicu. U trenutku napada u stanu se nalazila njihova dvomesečna beba, ali ne i Natašina jedanaestogodišnja kćerka Hana iz prvog braka sa Danilom Ikodinovićem.

"Kurir" navodi da je policija obavestila nadležno Prvo osnovno tužilaštvo, koje je naložilo saslušanje pevačice, Lazukića i eventualnih svedoka. Biće dostavljena dokumentacija o povredama pevačice, na osnovu čega će Tužilaštvo odlučiti da li će pokrenuti istragu.

Takođe, Lazukiću bi mogla da bude izrečena hitna mera udaljavanja iz porodičnog stana, ili zabrane prilaska.

"Kurir" navodi i da je Nataša najpre bila u Urgentnom oko 11 sati ujutru, da bi se ponovo vratila u popodnevnim časovima radi dodatnih pregleda.

Par se venčao prošlog septembra na Ibici, a pre samo šest nedelja dobio i kćerku Katju.

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti