"Čović da uči od Alimpijevića"

Autor:

Budućnost se oglasila i zvaničnim saopštenjem. Ocenila je da je Čović uspeo da "objedini sve klubove i košarkašku javnost u osudi njegovog ponašanja".

9
A- A A+
Morača Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević


Predsednik Crvene zvezde mts Nebojša Čović najavio je i u subotu uveče i u nedelju da branilac titule u subotu možda ne izađe na teren, nezadovoljan tretmanom kod sudija u trećem meču.

Nekoliko sati kasnije, nakon sastanka Čovića sa predstavnicima lige, oglasio se i predsednik Budućnosti Dragan Bokan, optužbama da prvi čovek Zvezde "manipuliše i iznosi neistine".

Odmah potom, oglasio se i KK Budućnost.

"Noćas u 21:00 svi u 'Moraču'! Da sportski i dostojanstveno pobedimo renomiranog sportskog protivnika".

"Predsednik KK 'Crvena zvezda mts' uspeo je nešto što nikome već odavno nije pošlo za rukom, a to je da objedini naš region, kao i sve košarkaške klubove i košarkašku javnost u osudi njegovog skandloznog ponašanja i pokušaja da izvrši nezapamćeni pritisak na sudije, rukovodstvo ABA Lige, domaćine, grad i državu, što je nezabeleženo u regionalnom sportu".

"Bilo bi mnogo bolje da predsednik KK 'Crvena zvezda mts' način komunikacije, gledanje i razumevanje košarkaške utakmice nauči od trenera svog kluba. Srećom, Predsedniku KK 'Crvene zvezde mts', shodno pravilima završetkom takmičarskog dela, ističe mandat Predsednika predsedništva ABA Lige".

"KK Budućnost će na parketu pokazati kako se sportski bori! Ponavljamo, dođite svi da i većeras sportski podržimo ekipu i slavimo košarku!", saopštio je crnogorski klub.

Četvrta utakkmica finala ABA lige trebalo bi da bude odigrana u "Morači" u 21 čas.

Povezano

Sve vesti