Kako si nazvala bebu?! (FOTO)

Autor:

A, mislili smo da neće biti čudnijeg od Čikago...

Kloi Kardašijan porodila se nekoliko dana pre termina, zbog skandala koji je izbio kada je otkriveno da ju je košarkaš Tristan Tompson varao "na svakom ćošku".

Nekoliko dana je javnost čekala na ime i fotografije bebe, a sada je objavljeno da se malena zove Tru ili u prevodu - Istina!

"Naša mala devojčica, Tru Tompson, ukrala je naša srca u potpunosti i preplavljeni smo ljubavlju. Veliki je blagoslov imati ovakvog anđela u porodici. Mama i tata te vole Tru!", napisala je Kloi u opisu fotografije na kojoj je otkrila ime bebe i roze dečiju sobu prekrivenu balonima.


Ranije je objavljeno da je košarkaš bio u porođajnoj sali kada je kćerkica stigla na svet, a da je sada odrešio kesu za poklon izvinjenja članici klana Kardašijan.

Jedna od mnogih lepotica sa kojima je Tristan varao Kloi

"Naručio je skupoceni nakit, u pitanju su ogrlica za Kloi, kao i narukvice za nju i bebu. Biće od belog zlata, optočene ružičastim dijamantima. Nije štedeo i sve će ga koštati oko 56.000 dolara," rekao je izvor blizak košarkašu.

Šta znači vaše ime

"Klan" Kardašijan često je na meti prozivki zbog neobičnih imena dece. Kim Kardašijan i Kanije Vest kćerku su nazvali Nort Vest (Sever-Zapad), ali je zovu Nori, maleni Sejnt je možda "Sejnt", možda "Sen", nikome više nije ni jasno, a sada je u tu "jednačinu" ubačena i Či. Šaj. Kako god, ime joj je Čikago po tatinom rodnom gradu. Kajli Džener je svoju kćerku, rođenu 1. februara, nazvala Stormi (Olujica).

Povezano

Sve vesti