Ova mlada mu neće pobeći!

Autor:

Slavni glumac zakazao venčanje sa duplo mlađom verenicom

0
A- A A+

  Glumac Ričard Gir (68) oženiće se treći put, lepoticom Alehandrom Silvom koja ima 35 godine i dvostruko je mlađa od njega!

Glumac, koji je žene oduševio ulogama u romantičnim filmovima kao što su "Odbegla mlada", "Oficir i džentlmen" i "Zgodna žena", već dva puta je bio u braku, i to sa manekenkom Sindi Kraford, od 1991. do 1995, i Bondovom devojkom Keri Louel od 2002. do 2013. godine.

Alehandra i Ričard u vezi su već tri godine, a i on i ona imaju po jednog sina iz prošlih brakova.

Upoznali su se u vreme brakorazvodnih parnica sa bivšim partnerima i strastveno zaljubili. Oboje su aktivisti za ljudska prava, što ih je i privuklo, a sam Ričard jednom je izjavio da ga je sa njom spojila karma.

Krajem prošle godine mediji su počeli da sumnjaju da je Gir zaprosio mladu Španjolku, jer je na njenom prstu osvanuo veliki verenički prsten, a čini se da je par u kratkom roku uspeo da organizuje venčanje jer neki mediji tvrde da već postoji i datum.

Pravi kraj "Zgodne žene" - srećan malo sutra!

Španski "ABC" saznao je da će se venčanje obaviti u Vašingtonu 5. maja 2018. godine, a s obzirom na njihove nedavne razvode, spekulira se da će ceremonija biti intimna, bez nepotrebne pompe i glamura.

"Ričard je moj heroj iz stvarnog života. Bila sam izgubljena, nisam videla svetlo. Kad sam ga upoznala, moj je život dobio smisao", izjavila je zaljubljena Alehandra 2016. godine za magazin "Hola".

Tagovi:

Povezano

Sve vesti