mondo.rs

Burno na Brdu: Čuka odustaje ili šalje omladince?

Autor:

U Čukaričkom su izuzetno ljuti posle prvog kola plej-ofa i u utorak će saopštiti dalje poteze.

21
A- A A+

Najveća pažnja bila je u subotu posvećena 157. "večitom derbiju" Crvene zvezde i Partizana, ali je nekoliko sati ranije izuzetno burno bilo i nedaleko odatle - na Banovom brdu.

Fudbaleri, stručni štab i rukovodstvo Čukaričkog ostali su ogorčeni posle poraza protiv Radničkog iz Niša na svom terenu. Trener Nenad Lalatović zajedno sa igračima čak je seo i na travu posle drugog gola Nišlija.

Meč je ipak bio nastavljen i završen, ali je ljutnja "brđana" ostala.

Sportski direktor kluba Vladimir Matijašević zakazao je za utorak u podne vanrednu konferenciju za novinare, na kojoj bi Čukarički očigledno mogao da ozvanični oštre i radikalne poteze u znak protesta.

Matijašević je dan pre konferencije govorio o tome za "Večernje novosti".

"Ne znam, videćemo. Moj stav je da se više ne takmičimo i da tako pokažemo šta mislimo o svemu ovome. Druga opcija je da igramo sa omladinskim timom do kraja sezone, kad je već sve tako kako jeste. Ako je preduslov da srpski fudbal ozdravi taj da nema Čukaričkog, ajde da se žrtvujemo", rekao je funkcioner trećeplasiranog tima uoči plej-ofa.

Matijašević je istakao da se ova kritika ne odnosi na Nišlije.

"Nisu ti momci ništa krivi i njima ništa ne zameram, ali ova demonstracija sile od strane sudija... Nemam dlaku na jeziku, ne plašim se i uvek sam spreman da kažem kako jeste i šta jeste. Zbog ovakvih stvari i završavam sa muljem u kojem se nalazi naš fudbal".

Izvor: YouTube/Superliga"Brđani" će uložiti i zvaničan protest.

"Prikupljamo kompletan materijal sa utakmice, u kojem ćemo obuhvatiti sve detalje Brdareve arbitraže na štetu našeg kluba. Najverovatnije ćemo se sutra oglasiti sa daljim potezima".

Povezano

Sve vesti
youtube/mondomondo rss
Mondo svudaMobilna verzija
Info
Sport
Zabava
Magazin
MobIT
Servisi
© 2005-2019 Mondo. Sva prava zadržana.