Ne sme da priđe Nataši mesec dana!

Autor:

Luki Lazukiću izrečene zabrana prilaska i mera udaljenja iz stana na 30 dana.

22
A- A A+

Luki Lazukiću produžena je mera zabrane prilaska Nataši Bekvalac, koju je pretukao u noći između petka i subote, na mesec dana.

Istovremeno je sudija Prvog osnovnog suda u Beogradu izrekao i meru udaljenja iz stana na 30 dana, koja važi do 16. maja, prenosi "Alo".

Tužilaštvo je, na osnovu svih dokaza, donelo odluku kojom je zaključilo da bi Luka bio opasan po Natašinu bezbednost.

Ove hitne mere, Lazukiću je izrekao sudija za prethodni postupak na predlog Prvog osnovnog tužilaštva, a u skladu sa novim zakonom za sprečavanje nasilja u porodici, precizirala je za Tanjug portparol tužilaštva Aleksandra Đenadić.

Ona je napomenula da tužilaštvo još čeka krivičnu prijavu policije, nakon čega će biti zakazano saslušanje Lazukića i Bekvalčeve, kao i bebisisterke koja se te noći našla u njihovom zajedničkom stanu.

Tužilaštvo će pribaviti i medicinsko veštačenje i izveštaj od Centra za socijalni rad, kako bi se utvrdilo da li je kod ovog para i ranije bilo slučajeva nasilja.

Lazukić i njegova supruga su u subotu, posle incidenta, po nalogu tužilaštva ispitani u policiji, kada je njemu izrečena mera zabrane prilaska žrtvi i udaljenje iz stana do 48 sati, a koje je danas sud produžio na predlog tužilaštva.

Ranije je objavljeno da će Bekvalčeva zahtevati razvod braka po hitnom postupku. Par se venčao u septembru prošle godine na Ibici, a pre samo šest nedelja dobio kćerku Katju.

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO

Povezano

Sve vesti