"Uživo" prenela da je drogirana i silovana?!

Autor:

Pevačica je objavila uznemirujući sadržaj na svom Instagram profilu koji je potom obrisala

Kontroverzna reperka Azilija Benks (26) je u okviru Instagram Stories objava podelila sa svima u audio porukama da je navodno izašla sa nekim likom i da je "jedna stvar vodila drugoj", a ona na kraju završila nadrogirana i silovana.

"Osećam se prljavo i glupo sada, znate? Samo smo blejali i jedna stvar je vodila ka drugoj... Osećam se baš glupo, jer je delimično moja krivica i sad sedim ovde i osećam se je**no nisko i pos**no. Osećam se kao glupača i samo želim da je**no nestanem sada. Baš se loše osećam. Mislim da neću izbacivati više muzike. Moram da iskuliram malo i shvatim šta se upravo dogodilo", rekla je Azilija u audio poruci koja je potom obrisana.

U kasnijim porukama je obavestila svoje fanove da su prijatelji na putu da je pokupe s mesta na kojem se to dogodilo, i da će biti sigurna.

"Šamarao me i šutirao, hteo da me siluje"

"Tek sad kapiram šta je silovanje, muškarci te posmatraju kao plen i samo žele da te ugnjetavaju i prisiljavaju dok ne kažeš da, do tačke gde pristaneš, a zapravo nisi to želela da uradiš uopšte. Nisi htela ništa i samo se posle osećaš je**no bespomoćno", dodala je ona.

"Page Six" tvrdi da je Azilija kasnije tvrdila da je i drogirana nakon što joj je neko bez njenog pristanka sipao nešto u piće. Nije poznato da li je slučaj prijavila policiji.

Povezano

Sve vesti