"Sektaši" koji se ne podnose!

Autor:

Slavni glumci pripadaju istoj crkvi, a umesto ljubavi i sloge, među njima vlada ljubomora i netrpeljivost

Dva najslavnija sajentologa - Tom Kruz i Džon Travolta, navodno ne mogu da se podnesu.

Brendan Tig, nekadašnji čuvar koji je radio za Kruza u okviru sajentološke crkve, a sada je napustio, otkrio je u intervjuu za "Daily Mail" da su ova dva glumca u "ratu" oko toga ko je omiljeniji sledbenik direktoru i lideru sajentološke religije Dejvidu Miskevidžu.

Odnos između Travolte i Kruza se po Tigu naglo pogoršao nakon što je Tom od crkve dobio najveće priznanje u vidu medalje za junaštvo i hrabrost. Zvezda "Briljantina" je tada navodno dobio "napad ljubomore".

Droga, seks i sajentologija: Nikol otkriva SVE!

"Nije tajna da se Kruz i Travolta preziru. Travolta nije bio pozvan na Kruzovo venčanje sa Kejti Holms, to govori sve. Uveravam vas da Travolta ne vidi Kruza kao superiornijeg od sebe u bilo kom smislu. Kada je Kruz dobio medalju, Travolta je bio toliko besan, pošto je Miskevidž ranije pominjao da je Travolta taj koji to zaslužuje i da je najposvećeniji sajentolog. Pa, kada nije dobio to priznanje, osetio je ljubomoru", rekao je Brendan.

U drugom intervjuu za australijski medij "New Idea", Tig je dodao da je Kruz jedina poznata ličnost u sajentološkoj crkvi koja ima direktnu vezu sa Miskevidžom.

Zamalo da ga ne gledamo u "Petparačkim pričama"!

"Travolta to nije imao. Travoltra ne dobija ništa besplatno, niko mu ne daje apsurdne poklone poput hangara za avione, specijalno napravljene motore ili sumanute usluge."

Crkva je već odgovorila na ove izjave tako što je istakla da Tig ima "nepotkrepljene tvrdnje", kao i da je "otpadnik koji pokušava da nametne lične stavove".

Povezano

Sve vesti