I šta je ona nama sada rekla?!

Autor:

NIŠTA! Edita Aradinović zbunjeno odgovarala na pitanja o odlasku iz benda... i mogućoj saradnji

I šta je ona nama sada rekla?! Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Pevačica Edita Aradinović dospela je na naslovne strane medija kada je pre nekoliko meseci objavljeno da je napustila Ministarke.

I ne samo zbog toga: Edita je odlaskom zaradila sebi novčanu kaznu, navodno se spominje da je predviđena kazna za kršenje ugovora (što je učinila odlaskom iz benda) 150.000 evra, ali je dobila i zabranu nastupanja!

Hoćeš da napustiš Ministarke? PLATI!

Solo karijera je zbog toga na pauzi, a Edita je jutros KONAČNO dobila priliku da kaže sve o odlasku iz Ministarki i navodnim penalima, kada je gostovala u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana. I šta je uradila? Ništa!

Edita je tokom intervjua koji se ticao Ministarki i zabrane nastupanja na sve moguće načine pokušavala da izbegne odgovor na pitanje voditelja.

"Ne bih da zvuči... ja sam prerasla Ministarke. Imam viziju kako bih da izgleda moja karijera", rekla je Edita, da bi je voditelji prekinuli pitanjem "ali, ti imaš zabranu nastupa, zar ne?".

"Ja to nisam čula", rekla je Edita, da bi joj Jovana Joksimović rekla "ali ja sam čula, na televiziji, živu reč".

"Naši advokati pregovaraju o tome. Ružno mi je da iznosim detalje o tome", odgovorila je pevačica, a onda se na novo pitanje, da li postoji ugovor u kojem je jasno naznačeno koji su penali dodala: "Imam ugovor od moje 18. godine. Piše svašta tu i ima delova koji bi morali... hoću da budem blaga i da ne kažem da nemam prava, glupo je. Svi imamo moral, Ministarke su nastavile da rade, mi ćemo možda imati i saradnju...", rekla je Edita.

Pevačica je dalje rekla i da je trenutno na bolovanju, kao i da su osnivači grupe Ministarke Filip Miletić i Miloš Roganović znali za njenu želju da napusti bend, ali i da se ona nada nekoj budućoj saradnji s njima.

Nakon svega što Edita (ni)je rekla, voditelji su je, za svaki slučaj, ponovoo upitali da li je u Ministarkama ili da li će se vratiti, a ona je rekla "Ja se ne nalazim u Ministarkama, oni to znaju".

Dakle, to je barem jasno.

Povezano

Sve vesti