Menadžerka je tuži za seksualno uznemiravanje!

Autor:

Maraja Keri će se možda naći na sudu zbog ozbiljnih optužbi bivše menadžerke

Nekadašnja menadžerka Maraje Keri, Stela Stolper, preduzela je pravne korake da tuži pevačicu za seksualno uznemiravanje i otkaz bez osnova.

Stolper tvrdi da je Maraja uvek išla gola oko nje, kao i da je "radila seksualne stvari u Stelinom prisustvu", prenosi "TMZ".

Navodno će menadžerka takođe tvrditi na sudu da Maraja ima problem sa narkoticima i da nije uzimala lekove za bipolarni poremećaj od kojeg je nedavno otkrila da pati.

Stolper je ranije bila ruska stand-up komičarka i TV producentkinja, a zvala se Stela Buločnikov. Postala je Marajina menadžerka 2013. godine, a navodno je ona ta koja je osmislila pevačicin rijaliti "Marajin svet".

Dve decenije se tajno bori sa poremećajem

"Stela Buločnikov je dobila otkaz sa mesta Marajine menadžerke jer nije uspešno radila svoj posao. Stela nije bila pod ugovor o zaposlenju i širila je lažne glasine svakom mediju koji je hteo to da objavi. Nećemo odgovarati na laži i pretnje. Ponavljamo, ako ova neosnovana tvrdnja bude došla do suda, branićemo se protiv toga sa svim što imamo i uspećemo. Takođe, interesantno je da je ovo prvi advokat koji je pristao da uzme Stelin slučaj, jer su je prethodna tri advokata odbila", rekli su iz Marajinog medijskog tima za "Metro.co.uk".

Povezano

Sve vesti