Ubio brata nehotice?

Autor:

Rožajac Ernes Škrijelj (47), koji je osumnjičen da je preksinoć pucnjem iz pištolja ubio brata Mersada (37), predat je juče Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

0
A- A A+
policija stop milicija traka Foto: MONDO/Gordana Bojanić

Tragedija se dogodila u nedelju oko 21.30 kada je Ernes pucao u Mersada, ispred porodične kuće u kojoj su obojica stanovali u Ibarskoj ulici.

Prvo je izbila svađa, a potom i tuča između Ernesa i njegovih kolega autoprevoznika u naselju Suho Polje. Nakon tog incidenta Ernes je došao kući, uzeo pištolj i krenuo da se obračuna sa autoprevoznicima sa kojima je imao okršaj, piše Dan.

Kako bi sprečio Ernesa u nameri da se vrati na mesto incidenta i nastavi sukob sa vozačima sa kojima se potukao, Mersad je pokušao da ga zaustavi. Došlo je do koškanja na kućnom pragu i u jednom trenutku Ernes je opalio metak iz pištolja i pogodio Mersada, koji je izdahnuo na licu mesta.

Prema nezvaničnim informacijama Dana, nije isključeno ni da je Ernes nehotice ubio Mersada.

Nakon tragedije on je priveden u prostorije Odeljenja bezbijednosti gde je i izjavio da je ubio brata. Osim stravičnog priznanja da je bratu oduzeo život, Ernes je ostatak vremena u policijskim prostorijama proveo ćuteći.

Ernes i Mersad su imali vozni park i bavili su se autoprevozom. Iza Mersada, koji je juče sahranjen na groblju u beranskom selu Murovac, ostale su dve kćerke.

Uhapšen zbog sumnje da je ubio brata

Povezano

Sve vesti