Seks afera: Ako je kriv, Jutku izbacuju iz SNS-a

Autor:

Ukoliko se dokaže da je predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka kriv i da su optužbe iznete na njegov račun tačne, biće isključen iz Srpske napredne stranke, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS-a Darko Glišić.

22
A- A A+
sns Foto: MONDO/Mario MilojevićOn je najavio da će se o slučaju predsednika opštine Brus stranka izjasniti do kraja maja.

"Optužbe koje su iznete na teret Milutina Jeličića su teške i pred njim je težak period da dokaže da li zaista ima istine u tome. Ukoliko se ispostavi da postoji trunka istine u onome što se njemu stavlja kao teret on je nedostojan da bude član SNS i istog momenta će biti isključen", rekao je Glišić za TV Prva.

Podseća da optužbe na Jeličićev račun datiraju iz perioda kada on nije bio član SNS-a i da stranka ne bi prihvatila njegovo apliciranje za članstvo dok ne dokaže da li je to istina ili ne.

"Narednih mesec dana sačekaćemo epilog čitave te afere, čekamo da nadležni organi ispitaju sve pojedinosti, da bismo mi mogli da zauzmemo svoj konačan stav. Svakako kao stranka ne trpimo da u našim redovima bude neko ko je sklon nasilju, mobingu. Ne samo Jeličića nego i ranije Spaskovskog", pojasnio je on.

Seks afera u Brusu: Saslušavan 8 sati

Predsednik Opštine Brus saslušavan je u martu osam sati u policijskoj stanici u Kruševcu povodom optužbi da je seksualno uznemiravao žene koje su tražile posao. On je sve negirao.

Jeličić je, pre SNS, bio član Nove Srbije.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti