Besplatni specijalistički pregledi na VMA

Autor:

Vojnomedicinska akademija će, povodom 23. aprila, Dana Vojske Srbije, organizovati besplatne specijalističke preglede za građane 20. aprila 2018. godine.

0
A- A A+
VMA Foto: MONDO/Goran Sivački VMA

Građani će besplatno moći da se pregledaju u petak, 20. aprila od 15:30 do 19:30, a preglede je prethodno potrebno zakazati telefonom.

Lekarski tim specijalističkih grana: abdominalna, vaskularna, ortopedska, plastična, grudna, kardiohirurgija, maksilofacijalna i neurohirurgija, urologija, oftalmologija, ORL, kardiologija, endokrinologija, gastroenterologija, hematologija, pulmologija, reumatologija, nefrologija, dermatologija, neurologija i psihijatrija, pedijatrija i preventivna medicina - dijetologija, obavljaće preglede u 20 kabineta Poliklinike VMA, Dečjem dispanzeru i Savetovalištu za ishranu Sektora za preventivnu medicinu VMA.

Za specijalističke preglede mogu se prijaviti svi zainteresovani građani, uključujući i one koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Pregledi se zakazuju 18. i 19. aprila, u vremenu od 10 do 14 časova, na broj telefona: 066/8727-779, navodi se u saopštenju VMA.

Povezano

Sve vesti