Slovenac tvrdi: Bio sam u 45. veku (VIDEO)

Autor:

Putovanje kroz vreme i vremenske mašine do sada su bile samo deo naučne fantastike. Dok se nije pojavio Slovenac David...

41
A- A A+


O njemu sada piše i britanski Independent.

Razlog je neverovatna tvrdnja - da je uz pomoć vremenske mašine uspeo da poseti 45. vek (odnosno vreme između 4001. i 5000. godine).

Muškarac, koji se predstavio samo kao David, za Apex TV je izjavio da ga je inspirisao Nikola Tesla i ispričao je svoje avanture koje je navodno doživeo na putu kroz prostor i vreme.

Kaže da je svoju mašinu počeo da pravi pre osam godina i da je upoznao mnoge "putnike kroz vreme" iz drugih zemalja, koji su mu pomogli da ostvari svoj san.

Jedan od tih ljudi, tvrdi David, bio je i Francuz po nadimku Žak Lion Kusto, koji je navodno putovao kroz vreme čak 40 puta.

Bilo kako bilo, David je posle opsežnih priprema i konsultacija, uspeo navodno da napravi mašinu, koja izgleda više kao komjuterski hard disk, ali pošto nismo "putnici kroz vreme", ko smo mi da sudimo o svemu?

Iranac napravio vremensku mašinu?!


David tvrdi da njegova mašina može da ide samo u budućnost, ne i u prošlost, a da je prvo putovanje trajalo samo 20 sekundi. Kasnije je, kaže počeo da produžava svoj boravak u budućnosti, što mu je omogućilo da vidi mnoge čudesne stvari.

"Čak sam video i vanzemaljce koji žive u nama. Komunicirao sam sa ljudima budućnosti. Toliko sam želeo da sve otkrijem čovečanstvu, ali sam onda shvatio da bi moj izum mogao da im naškodi i donese zlo", kaže David.

Takođe tvrdi da je video zgrade više od 500 spratova i leteće automobile.

Evo celog intervjua sa Davidom, pa sami procenite da li je "putnik kroz vreme" ili čovek izgubljen u vremenu:

Izvor: Youtube/Apex TV

Tagovi:

Povezano

Sve vesti