Gde je nestala zvezda filma "Showgirls"? (FOTO)

Autor:

Čime se danas bavi, sa kojim oskarovcem se jurila po sudu i zašto može da vam pomogne da rešite svoje probleme.

Glumicu Elizabet Berkli javnost je upoznala kao tinejdžerku Džesi Spejno u seriji "Saved by the bell".

Osamdesetih su se horde tinejdžera "ložile" na visoku, vitku glumicu, a prešla je u snove odraslih muškaraca filmom "Showgirls" Pola Verhovena 1995. godine.

Kao Nomi Malon u filmu koji je, po mnogima, prešao granicu dobrog ukusa, očarala je muškarce i zgrozila kritiku. Elizabet je osvojila dve Zlatne maline za ovaj film, za najgoru glumicu i najgoru debitantkinju.

Inače, film "Showgirls" i dalje drži rekord Zlatnih malina sa čak 13 nominacija, od kojih je osvojio ukupno osam.

Elizabet je 2000. godine dospela na naslovne strane tabloida zbog tužbe vredne 45 miliona dolara, podnete protiv Leonarda di Kaprija!

Njen tadašnji dečko Rodžer Vilson tužio je Di Kaprija sudu, i naveo da su njegovi telohranitelji maltretirali Elizabet u jednom restoranu, a kada je on pokušao da je odbrani, Di Kaprio ih je "nahuškao" na njega. Tužba je u međuvremenu odbačena, a Vilson i Berklijeva su raskinuli.

Igrala je Elizabet i dalje, manje uloge u filmovima "Real blondes", "Any given Sunday", a onda je iznenadila javnost i prešla u pozorište, najpre u Londonu, a onda i na Brodveju.

Nije "preskočila" ni rijaliti – bila je domaćica šoua "Step it up and dance" 2008. godine…

Izvor: YouTube/RoadsideTelevision

...a pet godina kasnije i sama je učestvovala u takmičenju "Dancing with the stars".

Izvor: YouTube/KellysBallroom

Pre nekoliko godina, podstaknuta pitanjima koja su joj slali na društvenim mrežama, pokrenula je sajt "Pitajte Elizabet" (Ask Elizabeth) na kojem odgovara na pitanja čitalaca u stilu "drage Savete".

Ima i poznate "klijentkinje"!

Iz sajta se rodila i knjiga, kao i susreti uživo sa fanovima koji imaju probleme koje samo Berklijeva može da im reši!

Pre 15 godina udala se za umetnika i povremenog glumca Grega Lorena, sa kojim je 2012. dobila sina Skaja.

I dalje delom krivi film "Showgirls" za to što nije ostvarila blistavu karijeru, i često u intervjuima odbija da izgovori ime filma. Ipak, pre tri godine učestvovala je u svečanosti povodom 20. godišnjice filma i rekla sledeće.

"Bez obzira na to da li vam je ovaj film bio 'zadovoljstvo krišom', da li ste se igrali 'zalepi nalepnicu na bradavice striptizete' ili ste bez daha pratili Nominu borbu, nadam se da vam je film doneo utehu i radost," rekla je ona.

Have a beautiful weekend...❤️

A post shared by Elizabeth Berkley Lauren (@elizberkley) on

Tagovi:

Povezano

Sve vesti