ČUKARIČKI: Jedva sastavljamo tim

Autor:

Poraz od niškog Radničkog, ali pre svega sudijske odluke, ostavile su traga na ekipu Čukaričkog pred prvi meč polufinala Kupa Srbije protiv Partizana. "Hendikepirani smo, ali pokušaćemo da izvučemo povoljan rezultat", kaže Šarac.

2
A- A A+
Čukarički, stadion Čukaričkog, FK Čukarički, cukaricki Foto: MONDO/Predrag Vujić

Partizan je apsolutni favorit, poručuju sa Banovog brda pred prvu utakmicu polufinala Kupa Srbije (sreda od 18 časova, stadion Čukaričkog).

Očekivano, "brđani" prepuštaju teret komšijama sa Topčiderskog brda, možda i svesno prave pritisak. Ali, činjenica je da će ekipa Čukaričkog biti oslabljena u prvom duelu protiv Partizana.

Mada bi se ovaj duel mogao nazvati "Utakmicom ranjenih".

Finale Kupa Srbije - u Surdulici!

"Očekuje nas težak meč protiv Partizana, koji je apsolutni favorit. Ne samo u ovoj utakmici, nego i za osvajanje Kupa. Igramo bez Miladina Stevanovića i Darka Puškarića koji su dobili crvene kartone protiv niškog Radničkog, zatim i Zorića, kome je na istom meču polomljena vilica. Imamo još nekolicinu povređenih i sa temperaturom. Videćemo pred utakmicu kakva je situacija i ko će uopšte moći da igra. Veoma smo hendikepirani, ali ćemo dati sve od sebe da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat", rekao je pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac za klupski sajt.

Prvenstvena utakmica protiv niškog Radničkog ostavila je velikog traga na ekipu Čukaričkog - u svakom smislu.

U Čukaričkom su čak organizovali mini-protest tokom utakmice, posedavši na travu, nezadovoljni odlukama sudije Ilije Brdara, a posle meča su čak imali ideju da protiv Partizana u Kupu i u nastavku prvnstva igraju sa omladincima (od te ideje su odustali kad im je Komesar FSS zadužen za regularnost takmičenja Dragiša Binić predočio da će biti drastično kažnjeni).

Čukarički ostaje, direktor odlazi!

Šarac kaže da su dešavanja u meču protiv Radničkog uticala na ekipu.

"Mnogo je energije potrošeno posle te utakmice. Nije im bilo lako, ali ćemo zajedno pokušati da se dignemo koliko možemo i pokušamo barem da ne primimo gol", jasan je bio Šarac.

Čukarički, stadion Čukaričkog, FK Čukarički, cukaricki Foto: MONDO/Predrag Vujić

Zanimljivost sa stadiona Čukaričkog - novinari koji su pratili vanredno obraćanje sportskog direktora "brđana" Vladimira Matijaševića (podneo ostavku), mogli su da vide da su stolice sa istočne tribine uklonjene.

Ne znamo povod za tako nešto, ali je moguće da je to zbog organizovanih navijača Partizana, koji su podeljeni u tri međusobno zavađene kolone.

Povezano

Sve vesti